Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’dan kamera arkası sürprizi! Alp Navruz, Ada Masalı’na sıkı hazırlıkta!

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’dan kamera arkası sürprizi! Alp Navruz, Ada Masalı’na sıkı hazırlıkta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın jönleri, instagram paylaşımlarıyla da hayranlarının markajında. Dizileriyle ekranda olan ünlü isimler, sosyal medyanın da gözdesi durumundalar. Rol aldıkları projelerle adlarından söz ettiren üç ismin yer aldığı son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Alp Navruz var…

Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle kariyerinde ciddi bir dönemeç yaşamış ve sonrasında Elimi Bırakma dizisi ile de başarısını pekiştirmişti.

Sonrasında Fox TV’de yayınlanan dizisi Zümrüdüanka ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu, performansıyla o dizide de çok beğenildi.

Yapımcıların aradığı isimlerden birisi haline gelen Alp Navruz, kısa süre içinde yeniden setlere dönüyor! Bu kez Ay Yapım’ın Ada Masalı isimli dizisinde oynayacak. Rol arkadaşı da Ayça Ayşin Turan…

Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan buluşması merakla bekleniyor.

Navruz ise Zümrüdüanka dizisinin çekildiği Nevşehir’den döner dönmez spora başlamıştı. Kondisyonunu sağlam tutan oyuncu, sık sık spor yaparken pozlarını paylaşıyor. Bu da onlardan bir tanesi…

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural'dan kamera arkası sürprizi! Alp Navruz, Ada Masalı'na sıkı hazırlıkta! 8

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural ise şu sıralar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimleri süren dizilerinin setindeler. TRT1’de ekrana gelen ve izleyenleri 60’lı yıllara kadar götüren Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynuyor iki ünlü isim.

Dönem dizisi olması nedeniyle biraz daha özenli ve zorlu bir süreç yaşanıyor. Ancak başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan iki isim, kamera arkasında neşesini hiç bozmuyor.

İkilinin son yaptığı paylaşım ise aşağıda. Dizinin setindeki karavanlar önünde gülümsen pozlarıyla hayranlarına güzel bir sürpriz yapmışlar…

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural'dan kamera arkası sürprizi! Alp Navruz, Ada Masalı'na sıkı hazırlıkta! 9