Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde büyük hayal kırıklığı!

Menajerimi Ara dizisinde büyük hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin düşük reytinglerine rağmen, iyi reklam geliri elde etmesi sayesinde devam ettiği de ortaya çıkmıştı. Menajerimi Ara, düşük maliyetli bir yapım ve bu nedenle de yüksek reytingi olmasa bile kendisini kurtardığı için yaz aylarında da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Dizinin hikayesinde ise 36. bölümde aşk, öfke ve büyük bir hayal kırıklığını bir arada göreceksiniz. Ay Yapım’ın beğeniyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım daha ekranlara geldi. Tanıtımda İrem (Tuğçe Açıkgöz), Barış’ın (Deniz Can Aktaş) adını vermeden Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) eski sevgilisiyle tekrar buluşmasını anlatırken Dicle, her şeyden bihaber İrem’in geçmiş ilişkisiyle ilgili olumlu yorumlar yapıyor. Tanıtımda, günlerdir maceradan maceraya koşan Çınar (Fatih Artman) ve Arzu’nun (Zeynep Oymak) yakınlaşması dikkat çekerken Kıraç (Barış Falay) bir kez daha Ceyda’nın (Özge Borak) kapısını çalıyor. Romantik dakikaların yaşanacağı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümü çok konuşulacak.

‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden yayınlanan ikinci tanıtım, 36. bölüme dair heyecanı artırdı. Dicle ve İrem çıktıkları yemekte, İrem’in eski ilişkisinden sohbet ederken Dicle, İrem’in bahsettiği kişinin Barış olduğundan habersiz ilişkileri hakkında güzel temennilerde bulunuyor. Öte yandan, Barış ve İrem arasındaki gerginlik her geçen gün artıyor. Bu duruma tepki gösteren İrem’in Barış’ın ağzından Dicle’ye karşı olan hislerini duyması, ona büyük hayal kırıklığı yaşatıyor.

Dicle’nin yerde bulduğu mektup sonucu gözyaşlarına boğulması ise akıllara “Dicle, Barış ve İrem’in geçmişteki ilişkisini öğreniyor mu?” sorusunu getiriyor. Bununla beraber, günlerdir beraber vakit geçiren ve birçok badire atlatan Çınar ve Arzu’nun arasında romantik bir yakınlaşma gerçekleşiyor. Gündüzleri ajansta birçok kez Ceyda’yla karşı karşıya gelen Kıraç ise mesai sonrası bir kez daha Ceyda’nın kapısını çalıyor.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!