Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’ı Bir Zamanlar Kıbrıs için düşünenlere kocaman bravo!

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’ı Bir Zamanlar Kıbrıs için düşünenlere kocaman bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi izleyenleri mest etmeyi sürdürüyor. İlk 3 bölümü büyük ilgi gören, reytingleri de çok iyi gelmekte olan dizinin gerçek bir olayı ekrana taşıması ise duygusallığı daha da artırıyor.

Kıbrıs Türk halkına yönelik olarak Ada’da 21 Aralık 1963 günü başlayan, Kanlı Noel olarak da tarihe geçen zülmün hikayesi izleyicilerin yüreklerini yakıyor… Kıbrıs Türk halkının yaşadıklarının sadece bir bölümünün bile bu dizide anlatılıyor olması derinden etkilemeye yetiyor. Aslında Kıbrıs’ta yaşananlar daha sert ve daha acımasızdı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde ise bu durum daha hafif gösteriliyor. Zira gerçek olayların fotoğraflarına bile bakmak yürek yakıyor…

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu, bugüne kadar canlandırdığı roller arasında bu dizi ile çok farklı bir konuma geldi… Dünyanın dört bir yanında hayranları bulunan oyuncu, ilk kez hem tarihi önemi olan hem de bu kadar etkileyici bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Başarılı performansı ile de göz dolduran oyuncu, rolünün hakkını veriyor.

Halka dizisinde de gayet dikkat çekisi bir iş yapan Çayoğlu, yine TRT1 ekranındaydı…

Aynı şekilde komedi rolleri ile bilinen, son yıllarda özel hayatı nedeniyle de büyük eleştiriler alan Ahmet Kural da bu dizide muhteşem bir oyunculuk sergiliyor. Kemal Dereli karakterinde Ahmet Kural’ın dram preformansı izleyen herkesi derinden etkiledi. Oyuncu sadece komedide değil, dram işlerinde de başarıyla yer alabileceğini bir kez daha gösterdi.

Bir Zamanlar Kıbrıs hayranları da bu iki oyuncuya böyle önemli rollerin gelmesinden son derece memnun. Bir dizi hayranı, birçok kişinin hissiyatı olan şu sözleriyle dikkat çekti.

“Serkan Çayoğlu’nu saçma aşk dizilerinden çıkartıp böyle rollere koymaları ve güldüren insanların hep güldürecek anlamına gelmediğini kanıtlayan Ahmet Kural’a ayrıca ekibi oluşturan yapımcıya, senariste çok teşekkür ediyorum. Her bölüm ayrı bir yüreğim sızlıyor.”

İşte Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 22 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. bölüm fragmanı: