Ana sayfa Dizi Haberleri Final öncesi Hercai dizisinde moral bozan gelişme!

Final öncesi Hercai dizisinde moral bozan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hercai dizisi 68. bölümü ile dün akşam atv ekranında yerini aldı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin artık sonuna gelindi… Dizinin finali öncesinde dün akşam yayınlanan 68. bölüm de gayet özenli hazırlanmıştı.

Heyecanın yüksek olduğu diziyi izleyenler beğendiklerini ifade ettiler. Haftaya son kez izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hercai dizisinde gelen reytingler ise moralleri bozdu. Dizinin reyting sonuçları bölümün güzelliği karşısında zayıf kaldı…

Dizinin tüm kişiler kategorisinde güçlü olduğu biliniyordu. Ancak dün akşam rakamlar yine düşük geldi. Tüm kişilerde 13. sırada yer alan Hercai’nin diğer kategorilerdeki oranları çok daha düşük… AB’de günü 29. sırada kapatan atv dizisi, ABC1 grubunda ise 27. oldu.

Final öncesi Hercai dizisinde moral bozan gelişme! 7

Ayrıca atv’yi de tebrik etmek lazım. Uzun süredir düşük gelen reytinglere rağmen Hercai için 69. bölüme kadar sabır göstermiş oldu.

Reyyan ve Miran karakterlerini 25 Nisan Pazar günü son kez izleyeceksiniz. Hercai dizisi 69. bölümü ile birlikte final yapacak ve 3 sezonluk başarı hikayesi burada noktalanacak.

Mardin’in Midyat ilçesinde çekilen dizi geride birçok anı bırakacak… Ebru Şahin ve Akın Akınözü ise bu yapım sayesinde sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında tanındı ve geniş hayran kitleleri edindi.

Yani Hercai dizisi bu iki oyuncunun kariyerlerinde bir zıplama tahtası yerini alacak.