Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde bir ilk mi yaşanacak?

Kefaret dizisinde bir ilk mi yaşanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde şimdiye kadar 22 bölüm geride kaldı… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicileri cezbetmeye devam ediyor. Oyunculuk performansları ile de göz dolduran dizinin reytingleri de fena değil…

Pazar akşamları Teşkilat karşısında varlık gösterebilen tek dizi olan Kefaret, direnmeye devam ediyor. Zülfü Livaneli’nin kitabındaki bir hikayeden Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinde 22 bölüm olaylarla dolu geçti. 23. bölüm fragmanını izleyenler ise ilk defa olaysız bir bölüm olacağı hissiyatına kapılıyor. Sinan ve Zeynep’in gelecek hayallerini de içine alan 23. bölümde ilk kez dans etmeleri de ayrı bir detay olarak sunuluyor.

Sinan, “Benden çocuk yapmayı düşünür müsün?” diye soruyor… Zeynep ise Sinan’ın ciddi olmasına şaşırıyor… Ahmet’in Arzu’ya olan aşkı sürüyor ama bu durum en çok da Elif için tehdit oluşturuyor.

Ahmet’in “Eğer bir kez daha kızıma elini sürmeye kalksın, onu öldürürüm” diyerek ağır konuşuyor. Ancak Ahmet’in ne yapacağı belli olmuz. Dizi hayranları da karakterin bugüne kadar yaptıklarından sonra her şey bekleneceğini düşünüyor.

Kefaret dizisinin 25 Nisan Pazar günü yayınlancak olan 23. bölümü olaysız mı geçecek, yoksa sürprizler mi yaşanacak yakında ortaya çıkar. Ancak hikayenin devam etmesi ve hiç bitmemesini isteyen geniş bir izleyici kitlesi var.Özellikle tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alan Kefaret, yine de 2. sezonda da sürecek mi, işte bu konuyu şimdilik kimse bilmiyor. Dizinin bu reytingler ile gelecek sezonda da yayında olması biraz şüpheli bir durum. İzleyip göreceğiz.

İşte Kefaret dizisinin 23. bölümünden ilk fragman: