Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’de yılların değiştiremediği bir şey var!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’de yılların değiştiremediği bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014-2015 sezonunda yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinin üzerinden çok zaman geçti… Bu yapımda başrolde yer alan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti, yıllardır birlikteliklerini sürdürüyor.

İki ünlü oyuncu, dizi ile başlayan aşklarını hala aynı his ve duygularla devam ettiriyor. Onların her fotoğrafı aslında birbirlerine olan derin sevgilerini anlatmaya yetiyor. Ünlü ikilinin instagram’da yaptıkları paylaşım da bu aşkın bir başka kanıtı olarak dikkatleri çekti.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, birbirlerine çok yakışmakla kalmadı, aynı zamanda dünya görüşleri de benzer… Onların aşkları hayranlarını da çok mutlu ediyor.

Sosyal medyada zaman zaman birlikte pozlarını yayınlayan ikiliye olan ilgi hiç azalmadı. Kiraz Mevsimi dizisinden bu yana sanat dünyasında çok az görünen bir birliktelik yaşayan iki ünlü isim, adeta birbirlerine tutunmuş durumda.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'de yılların değiştiremediği bir şey var! 2

Özge Gürel’in şu sözleri de çok anlamlı: “Serkan’la çok benziyoruz. Güven ortak noktamız.”

Yıllar geçti belki ama değişmeyen tek şey onların büyük aşkları oldu. Sevginin ve saygının da içinde barındığı bu büyük aşkın sosyal medyaya yansıyan görüntüleri de çok ilgi görmeyi sürdürüyor.