Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nı sadece siz mi özlediniz? Merve Dizdar da farklı değil!

Masumlar Apartmanı’nı sadece siz mi özlediniz? Merve Dizdar da farklı değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Masumlar Apartmanı, yeni döneme hazırlanıyor… Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabindan diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı, geçen sezonun en başarılı iki üç dizisinden birisi oldu.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı dizinin, tüm oyuncu kadrosu çok iyi isimlerden oluşuyor. 37 bölüm süren ilk sezonda hikaye izleyicileri o kadar çok etkiledi ki, milyonlar ekran başından kalkamadı.

Dizinin gerilim ve psikolojik yönü yüksek sahnelerinden birçok kişi olumsuz da etkilendi. Bu isimlerden birisi de Farah Zeynep Abdullah oldu. İnci karakterini canlandıran oyuncu, artık bu psikolojiyi kaldıramayacağı için yeni sezonda olmayacak. 37. bölüm yani sezon finalinde diziden ayrılan Abdullah, karakterin yoğun psikolojik durumu nedeniyle diziyi bırakmak zorunda kaldı. Ekipte ise yeni sezon için büyük bir heyecan var.

Masumlar Apartmanı'nı sadece siz mi özlediniz? Merve Dizdar da farklı değil! 8

Yaz döneminde birçok dizi hakkında çeşitli detaylar ortaya çıkmış olmasına rağmen Masumlar Apartmanı için çok az bilgi yer aldı. Bu durum izleyicilerin diziye olan merakını da artırdı. Yeni sezon öncesinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar’ın paylaşımı sadece izleyicilerin değil, oyuncuların da diziyi özlediğini anlatmaya yetiyor.

Instagram hesabından paylaşım yapan Merve Dizdar, “Çok özledim dizimizi” diye mesaj yazdı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı birçok dizi hayranını da duygulandırdı.

Masumlar Apartmanı'nı sadece siz mi özlediniz? Merve Dizdar da farklı değil! 9

Masumlar Apartmanı’nı heyecanla bekleyenler ikinci sezonda neler olacağını çok merak ediyor. Aynı merakın oyuncularda da olması ve diziyi özlemeleri ne kadar etkileyici bir proje olduğunu gösteriyor.

Ayrıca oyuncuların bu kadar istekli olmaları ikinci sezonun da başarılı geçeceğine yönelik bir işaret oldu.