Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs Ada Kışı dizisiyle ilgili karantina önlemi!

Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs Ada Kışı dizisiyle ilgili karantina önlemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan 2021 yılının en iddialı yapımlarından birisi olması beklenen Kıbrıs Ada Kışı isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor .Ekip, çekimler için Kıbrıs’a gitti ve karantina önlemleri kapsamında da dinlenmeye çekildi.

Çekimlerine yakında başlanacak dizi hakkında TV100’den Birsen Altuntaş son bilgileri paylaştı. TMC tarafından hazırlıkları süren dizinin başrolünde Serkan Çayoğlu ile Pelin Karahan buluştu… Çayoğlu, en son Kanal D ekranında Yeni Hayat dizisinde başrolde yer almış, ancak proje sadece 9 bölüm sürmüştü.

Pelin Karahan ise 3 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine Kıbrıs Ada Kışı ile dönüş yapıyor. 4 haftalık sinema filmi projesini bitiren Pelin Karahan, hayranlarının karşısına çok farklı bir karakterle çıkacak olmanın da heyecanını yaşıyor.

Peki dizide son gelişmeler neler? Yılbaşı sonrasında oyuncular teker teker Kıbrıs’a ulaştı ve 10 gün sürecek olan karantinaya başlandı. Karantina sürecinin bitmesinin ardından da çekimlere geçilmesi bekleniyor.

Dizide Serkan Çayoğlu ile Pelin Karahan ikilisine ünlü isimler eşlik edecek. Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu projenin önemli oyuncuları arasında bulunuyor.

Ekip çekimlere başlama konusunda da bir hayli heyecanlı ve yakında sete çıkılacak.