Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde işler değişti, bir düğüm çözülüyor bir başka yerde düğüm oluşuyor!

Kefaret dizisinde işler değişti, bir düğüm çözülüyor bir başka yerde düğüm oluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Kefaret, ilk 8 bölümü ile yayınlandı ve güçlü hikayesi ile de ilgi görmeyi sürdürüyor. Survivor 2021 yarışmasının başlamasına rağmen, izleyici kaybı yaşamayan yapımlardan olması dikkat çekiyor. Kefaret’in hikayesinde ise çok farklı gelişmeler yaşanıyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide, Sude’nin kızı Elif olmadığına inanan Ahmet, Cansu’nun kızı olduğu konusunda şüpheler içinde… Ancak Ahmet de ne yapacağını bilemiyor. Gerçeği ortaya çıkarmak için Zeynep ile Sude’nin yaşadığı konağa kapak atan Ahmet, Zeynep’i bir hayli sıkıştıracak.

Ahmet ve Zeynep’in ilişkisinde yeni bir düğümlenmeye doğru gidilirken, Cansu konusundaki düğümü çözebilecek adım ise Sinan’dan geliyor. Yeniden göreve dönen Sinan, Cansu’nun tutulduğu eve baskın düzenliyor. Mert Fırat da dizideki performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanan isimlerden…

Kefaret dizisinin 17 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan 9.yeni bölümünde çok heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Hem Yurdaer Okur’un hem de Nurgül Yeşilçay’ın rolünü oynamadığını, yaşadığını düşünen hayranları, her iki ismin ortaya koyduğu performanstan da memnun. Dizinin hikayesinin ilerleyişi de izleyicileri mutlu ediyor. Her bölüm heyecanla bekleniyor ve sakız gibi uzatılmayan senaryo da heyecanın yüksek kalmasını sağlıyor.

Sude ve Cansu konusundaki gelişmeler yeni bölümde de izleyicileri şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor. İşte Kefaret dizisinin 9.bölüm fragmanı: