Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü Alaçatı’daki fiyatlara isyan etti!

Serkay Tütüncü Alaçatı’daki fiyatlara isyan etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Masumiyet dizisindeki rolüyle oyunculuktaki yeteneğini kanıtlayan genç oyuncu Serkay Tütüncü, tatil beldesi Alaçatı’daki fiyatlara isyan etti. Tütüncü isyanını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

İzmirli olan Serkay Tütüncü’nün bir dönemi Alaçatı’da geçti. Zira kendisi profesyonel bir rüzgar ve uçurtma sörfü sporcusu. Bir dönem Alaçatı’da sörf dersleri veren Tütüncü, Alaçatı’ya tatile gitti ve neredeyse memleketi sayılacak yerdeki fiyatları görünce o bile inanamadı. Serkay Tütüncü Alaçatı’daki fiyatlarla ilgili tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Alaçatı’da tatil yapacaksanız önce dededen kalma arsalarınızı, varsa elde avuçta yastık altı birikimlerinizi, hiç olmadı tanıdığınız bir banka müdürü falan varsa kredi çekin. İki hasır serpiştirip, bir Buddha heykeli koyunca Cin Tonic 984 tl oluyor çünkü…

Otel fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Arkadaşlarım geldi, “nerede kalıcaz?” diyor. Bir iki otel önerdim, “Namaste odamız var gecelik 4500₺” demişler. Osho bu kadar para kazanmadı be şu namastelerden. Vallaha bravo Alaçatı”

Serkay Tütüncü Alaçatı'daki fiyatlara isyan etti! 10

Serkay Tütüncü Alaçatı'daki fiyatlara isyan etti! 11

 

Tütüncü’nün bu paylaşımına hayranlarından da yanıt gecikmedi. Bir takipçisi ünlü isimler gittiği için fiyatların daha da arttığına dikkat çekti ve “Sizin gibi ünlüler her seferinde gitmezse, mekan sahipleri batıyoz diye ağlar ve fiyatta indirime gider. Yoksa bunun önüne sittinsene geçilmez.” dedi.

Serkay Tütüncü Alaçatı'daki fiyatlara isyan etti! 12

Bir başka takipçisi de “Gitmemek lazım, daha cok akın edip bu durumu normalleştirmektense biraz protesto etmek lazım ama nerede… O fiyatlar daha çok artar.” diye yazdı.

Serkay Tütüncü Alaçatı'daki fiyatlara isyan etti! 13