Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglere bakılırsa Kusursuz Kiracı dizisi adım adım finale gidiyor!

Reytinglere bakılırsa Kusursuz Kiracı dizisi adım adım finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonun en iddialı ve farklı hikayeye sahip dizilerinden birisi olarak öne çıkan Kusursuz Kiracı’nın reyting performansı çok kötü bir noktaya geldi.

Özellikle geçtiğimiz hafta atv’de başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çok etkili bir çıkış yaparak, birçok dizi hayranını kendisine bağlamasının Kusursuz Kiracı’ya çok olumsuz yansıdığını görmekteyiz. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı Kusursuz Kiracı, reytinglerde pek de kabul edilemeyecek bir durum ile karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz sezonlarda performansı çok düşen diziler için Fox TV’nin pek de beklemek istemediği ve hemen final kararı aldığı biliniyor. Kusursuz Kiracı içinde benzer bir durum oluşabilir.

Dizinin 5. yeni bölümü 27 Eylül salı akşamı yayınlandı ve reyting oranlarının çok düştüğü gözlemlendi. Tüm izleyici gruplarında çok düşük oranlara kadar gerileyen dizi, yirmi ikincilik elde edebildi. Tüm kategorilerde aynı durumda olan dizinin hikayesi farklı olsa da izleyicilerin çok da fazla ilgi göstermediği beşinci bölüm reytinglerinden anlaşılıyor.

Kusursuz Kiracı dizisi için altıncı bölüm fragmanı da paylaşıldı. Fox TV’den yapılan paylaşımda dizinin 4 Ekim Salı akşamı altıncı bölümü ile yeniden ekranda olacağı duyuruldu.