Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin çok iddialı yeni dizisi maalesef final yapacak!

Fox TV’nin çok iddialı yeni dizisi maalesef final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Kusursuz Kiracı dizisinin ömrü ne yazık ki kısa sürdü.. .Dizinin heyecanlı başlayan ve çok da geniş bir izleyici kitlesini etkileyen hikayesi korku ve gerilim öğelerini de taşıyordu.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı Kusursuz Kiracı, Mayıs ayında yayınlanacak iken, son anda karar değiştiren Fox TV, düşen izleyici sayısı nedeniyle diziyi erteledi. 30 Ağustos Salı akşamı başlayan ilk bölümde izleyenleri çok etkileyen dizi, hikayesi ile farklılığını sergilemiş olsa da, reytinglerde iyi sonuçlar devam etmeyince ani bir final kararı alındı.

Fox TV ekranlarında yeni sezonda final yapan en iddialı dizi olarak Kusursuz Kiracı bir ilk oldu. Önümüzdeki dönemde kanalın yeni dizileri de ekrana gelecek ve reytinglere göre de bu yapımlar hakkında kararlar verilecek.

Fox TV'nin çok iddialı yeni dizisi maalesef final yapacak! 7

Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz ikilisinin başarılı partnerliğine sosyal medyadan yoğun bir ilgi oldu. İzleyiciler bu genç ikilinin enerjisini sevdi ama bu da dizinin daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasında yeterli olmadı.

Fox TV adına da iki genç başrol oyuncusu için de Kusursuz Kiracı isimli dizi projesi gönüllerde bir yara olarak kalacak. Dizinin hayranları da hikayenin geleceğini çok merak etmelerine rağmen, yeterli reytingler olmadığı için 4 Ekim Salı akşamı son kez ekran başına geçecek.

Kusursuz Kiracı 6. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı: