Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü, hastalığını ilk kez anlattı, sevenlerini üzdü!

Serkay Tütüncü, hastalığını ilk kez anlattı, sevenlerini üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet dizisindeki rolü ile kariyerinde yeni bir çıkış yakaladı Serkay Tütüncü. Oyuncu, bir sonraki dizisi ise dijital platformda oldu. Bein Connect için çekilen Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol aldı oyuncu. Uzun süredir ekranda yoktu. Masumiyet ile beğeni toplayan oyuncu, tanıtımıyla büyük dikkat çeken Kusursuz Kiracı dizisi ile dönmeye hazırlanıyor.

Bu kez Dilan Çiçek Deniz ile partner olan oyuncu, dizide Yakup isimli bir gazeteciye hayat verecek. Gizemli hikayesi ile merak edilen Kusursuz Kiracı dizisi, kısa süre sonra ekranda olacak. Yayınlanan ilk tanıtımıyla izleyiciyi yakalamış görünen dizinin çekimleri yaz aylarında başlamıştı.

Serkay Tütüncü, bir süre tatil yaptıktan sonra yeniden setlere dönüyor. Oyuncu, yorulduğunu ve bu süreçte dinlendiğini belirtirken, yeni dizi öncesinde çok zayıflamış olması, hayranları tarafından yeni imaj olarak yorumlanıyordu.

Ancak oyuncunun bir sağlık problemi olduğu kendi açıklamasıyla ortaya çıktı. Öncelikle diziden bahseden ve Kusursuz Kiracı’nın ilk iki bölümünün çekimlerinin bittiğini belirten Serkay Tütüncü, tüm ekip ile izlediklerini, çok beğendiklerini belirtti. Güzel bir işin parçası olmaktan memnuniyetini de ortaya koyan Serkay Tütüncü, izleyicinin farklı bir hikaye ile buluşacağının da altını çizmekte.

Serkay Tütüncü, hastalığını ilk kez anlattı, sevenlerini üzdü! 8

Bu arada oyuncu, son dönemde 5-6 kilo birden verdiğini belirtti. Zayıfladığı görenler tarafından da anlaşılan oyuncu, bu değişimin nedeninin yeni dizisi olmadığını anlattığı açıklamasında, ilk kez bir rahatsızlığından bahsetti. Serkay Tütüncü, “5-6 kilo verdim. Mide rahatsızlığı yaşadım. Çok da yemek yiyemiyorum. Bir haftam daha var. İlaçlarımı tamamladıktan sonra spora başlayacağım” açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

Hızla kilo kaybeden oyuncunun enerjisinin de hastalığı nedeniyle düşük olduğu anlaşılmakta. Serkay Tütüncü, tatil sürecinde yaşadığı hastalık nedeniyle yorgun da düşmüş. Dizinin başlayacak çekimlerinde de zorlu günler bekliyor oyuncuyu. Bu nedenle toparlanmak için özel bir çaba harcayan Serkay Tütüncü, mide rahatsızlığının yemek yeme konusunda kendisini sıkıntıya soktuğunu, tedavinin tamamlanması için beklediğini belirtiyor.

Serkay Tütüncü, hastalığını ilk kez anlattı, sevenlerini üzdü! 9

Bu arada dizinin setinden gelen fotoğraflar ve tanıtım ile birlikte Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü’nün ekran uyumu şimdiden izleyenler tarafından olumlu karşılanmış görünüyor. Birbirlerine partner olarak yakıştırılan başarılı iki ismin dizisi merakla bekleniyor. Dilan Çiçek Deniz de Mona isimli bir gazeteciye hayat verecek. Taşındığı apartmanda yaşanan gizemli olayların peşine düşen Mona’ya Yakup da yardım edecek…