Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz hayranları coştu! Cennet’in Çocukları ile yeniden dram dizisinde!

Alp Navruz hayranları coştu! Cennet’in Çocukları ile yeniden dram dizisinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra şöhret olmuştu Alp Navruz. Bu dizideki rolüyle çok beğenilen oyuncu, dram türündeki başarısını, Alina Boz ile başrolünde oynadığı Elimi Bırakma dizisi ile devam ettirmişti. Zümrüdüanka dizisindeki performansı ile de beğeni toplayan oyuncu, son yıllarda yapımcıların aranan jönlerinden birisi olmayı başardı…

Oyunculuk kariyerinde bir başka çıkış noktası ise Ada Masalı dizisi oldu. Romantik komedi türünde de başarılı olabildiğini ortaya koydu oyuncu. Ayça Ayşin Turan ile de çok yakıştırılan ve ekran uyumları tutan iki oyuncu, Ada Masalı dizisinde aşk yaşamaya başlayınca Alp Navruz, romantizmle daha çok ön plana çıktı!

Alp Navruz’un Ada Masalı dizisinin Aralık ayında ekrana veda etmesinin ardından hayranları, merakla yeni projesini bekliyordu. Navruz’u yaz aylarında yeniden bir romantik komedide görmeyi de çok istediler. Ancak oyuncunun tercihi yeniden sezon dizisi ve dram türü oldu.

Alp Navruz hayranları coştu! Cennet'in Çocukları ile yeniden dram dizisinde! 54

Son yılların aranılan isimlerinden olması sebebiyle pek çok teklif aldığı da biliniyordu oyuncunun. Alp Navruz da röportajlarında içine sinen bir proje beklediği mesajını veriyordu. Sonunda beğendiği bir dizide karar kıldı! Bir süre önce gündeme gelen TRT’nin yeni dizisi Cennet’in Çocukları dizisinde rol alacak Alp Navruz.

Gold Film’in imzalı dizi, ilk olarak Ayça Bingöl ismiyle dikkatleri çekmişti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı acılı anne Cemile rolüyle hala hatıralarda olan oyuncu, Kardeş Çocukları dizisinde de yine dram dolu bir anneye hayat vermişti. Ayça Bingöl’ün Cennet karakterine hayat vereceği dizide de çocuklarını korumak için canıın ortaya koyan bir anneyi izleyeceğiz.

Alp Navruz hayranları coştu! Cennet'in Çocukları ile yeniden dram dizisinde! 55

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başında çok ağlatacak bir yapım geliyor. Gold Film’in sahibi yapımcı Faruk Turgut, diziye son katılan isim olan Alp Navruz ile ilgili gelişmeyi, kendi sosyal medya hesabından bizzat duyurdu! Navruz hayranları da sosyal medyada bu haber üzerine adeta uçtular!

Oyuncunun son derece iddialı ve dram türündeki bir hikaye ile ekrana dönecek olması heyecanla bekleniyor. Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanan Cennet’in Çocukları dizisinde şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuğu ile birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılıyor.

Faruk Turgut’un dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili paylaştığı mesaj da dikkatlerden kaçmadı. Twitter platformunda Ayça Bingöl’den sonra Alp Navruz ile de anlaştıklarını duyuran ünlü yapımcı, aslında ne kadar heyecanlı olduğunu da sergiledi.