Ana sayfa Dizi Haberleri Set soğukları Burak Özçivit’i fazlasıyla bıktırdı!

Set soğukları Burak Özçivit’i fazlasıyla bıktırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burak Özçivit, rolüne adeta kendisini adadı. İkinci sezonda çok daha etkili performans sergileyen Özçivit, ekran başındaki izleyicileri de fazlasıyla etkilemeyi başarıyor.

Ünlü oyuncu yüzü olduğu Altınyıldız markası için hazırlanan soru-cevap etkinliğine katıldı. Çeşitli sorularla ilgili yanıtlarda bulunan oyuncu, herkesin başarıya odaklandığını ve başarının insanı motive eden unsur olduğuna değildi.

Burak Özçivit, başarının önemini şu sözlerle anlattı: “Başarı hepimiz için o kadar önemli ki, herkes kendi için, başarılı olmak için uğraşıyor. Çünkü başarı en büyük motivasyonumuz. Hepimizi hayata bağlayan ve bir şeyler başarmamızı sağlayan… O yüzden insanın hayatta başarılı olması, aile ilişkilerinde başarılı olması, arkadaş ilişkilerinde, giydiklerinde bu insanı çok mutlu ediyor. Başarı bence çok önemli hepimiz için.”

Oğlu Karan’dan da bahseden oyuncu, setten eve döndükten sonra akşamları oğlunu kendisinin uyuttuğuna değindi. Oyuncu, “Yıldız deyince aklıma son dönemde Karan geliyor. Çünkü, işten geldikten sonra onu ben uyutuyorum. Beyefendiyi uyutan tek şey yıldızlar. Yıldızları görmeden uyumuyor. Onu bahçeye çıkartıyoruz ve yıldızları görerek uyuyor” diye konuştu.

Kış denilince aklına ilk olarak set soğukları geldiğini anlatan Burak Özçivit, “O donduklarımız geliyor. O yüzden tabii ki tercihim yazdan yana” ifadesini kullandı.

Doğanın ne kadar önemli olduğunu pandemi sürecinde, herkes eve kapandığı zaman anlaşıldığını belirten oyuncu, doğanın insan hayatı için çok önemli olduğunu söyledi.

Hayatta her şeyin bir dengesinin olduğunu ifade eden Özçivit, hayatın her şeyinin de dengeye bağlı olduğunu belirtti.