Ana sayfa Dizi Fragmanları Severek ayrılmak dedikleri Yargı dizisinde Ilgaz ile Ceylin’in durumuyla örtüşüyor!

Severek ayrılmak dedikleri Yargı dizisinde Ilgaz ile Ceylin’in durumuyla örtüşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sema Ergenekon’un senarist olarak damgasını vurduğu Yargı dizisinin hikayesi o kadar etkili ilerliyor ki, her hafta yeni sürprizler izleyicileri sarsıyor. Bu haftanın sürprizi de Ilgaz ile Ceylin’in boşanma kararı alması oldu.. Geçen hafta yeni bölümü bayram nedeniyle yayınlanmadığı için Yargı dizisi hayranları için 8 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm büyük heyecan yaratmış durumda.

Ilgaz ile Ceylin’in arası artık açılıyor… İkili birbirlerinden kopacak ama aralarındaki sevginin hala devam ettiği de net. Severek ayrılmak diye söylenen bir söz vardır ve bunun yansımasını Yargı dizisinde izleyeceksiniz.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olması, hikayenin çok etkili şeklide devam etmesi ve gelecek bölümlerde ne olacağının da şimdiden belli olmaması Yargı’yı bu noktaya getirdi.

Severek ayrılmak dedikleri Yargı dizisinde Ilgaz ile Ceylin'in durumuyla örtüşüyor! 7

Milyonlarca dizi hayranı şimdi yeni bölümü merakla bekliyor. Sadece Türkiye’den değil yurt dışındaki çok geniş dizi hayranı için de Yargı’nın yeni bölümü büyük heyecan yaratmış durumda.

Yargı 31. Bölüm fragmanları yayınlandıkça da detaylar ortaya çıkıyor ve heyecan daha da artıyor. Yeni bölümde Ilgaz ve Ceylin severek ayrılmaya çalışıyor!

Ceylin ve Ilgaz’ın boşanma kararı herkesi şoke etmiştir. Birbirlerini çok sevseler de ayrılmanın en doğru yol olduğunu düşünürler. Ancak duyguları mantıklarının önüne geçecektir.

Ceylin ve Ilgaz gerçekten boşanacak mı, yoksa duyguları onları yeniden bir araya mı getirecek?

Ilgaz diyor ki, “Bizi sadece gerçek iyileştirecek.”

Ceylin’in şu sözü de dokunaklı: “Son bir kez sarılabilir miyim?”

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.