Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi 2. sezonu garanti sananlar yanıldı!

Aziz dizisi 2. sezonu garanti sananlar yanıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Aziz’in kemikleşmiş ve hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldıkları dizide yaşanan ayrılık, herkesi şaşırtan son gelişme oldu.

Dizinin başrollerinden Damla Sönmez’in hayat verdiği Dilruba’nın hikayesi bitti! Aziz dizisindeki bu ayrılık herkesi şaşırtırken, dizinin ikinci sezonla ilgili henüz net bir açıklamanın yapılmamış olması da bir başka kafaları karıştıran durum!

Zira ortalamanın üzerinde reytingler alan dizinin Ramazan ayında giderek düşen reytingleri, bir başka süreci beraberinde getirdi! 2. sezonu garanti olarak düşünenler için de can sıkıcı bir gelişme yaşanabilir! Ancak tabii kanal, dizinin devamına da karar verebilir.

Şu an için durumun muallakta olduğunu da başrolde oynayan Murat Yıldırım bizzat kendisi belirtti. Diziden Damla Sönmez’in ayrılması ve senaristin değişmesi, Aziz ile ilgili dengeleri değiştirecek gelişmeleri beraberinde getirebilir!

Bu durum olumlu da olumsuz da sonuçlanabilir ancak dizinin reytingleri iyi giderken herkesin 2. sezondan emin olması sonrasında yaşanan bu belirsizlik de hayal kırıklığı yaşatmakta!

Daha önce Aziz’in devam etmesine kesin gözüyle bakılırken, son haftalarda televizyona yönelik azalan izleyici ilgisi, reytinglerde dizi adına da ciddi bir düşüş yaşanmasına neden oldu.

İlginin azalması ve reytinglerin ortalamanın altına gerilemesi ile birlikte 2. sezon devam etmesi ihtimali de giderek azalıyor! Murat Yıldırım da geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Aziz dizisi 2. sezonu garanti sananlar yanıldı! 57

Katıldığı bir etkinlikte konuşan oyuncunun sözlerinden, kendilerinin bile 2. sezon için bilgilerinin olmadığı ortaya çıktı! Ünlü oyuncu, arkadaşı Tolgahan Sayışman’ın yapımcısı olduğu ve başrolünde yer aldığı Aynasız Haluk filminin galasına katılmıştı. Burada Aziz dizisi ile ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, “Gördüğümüz kadarıyla iyi gidiyor. Sezon sonuna doğru artık geldik. Biraz yorulmalar oluyor tabii ki. Yeni bir enerji ile yeni bir şevkle tekrar devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

Murat Yıldırım, sözlerinin devamında ise 2. sezon konusunda kendilerine bir açıklama yapılmadığını da şu sözlerle aktarmış oldu: “Bakalım, daha ne olacağı belli değil ama hikayeye yeni açılımlar katıldı. Bakalım ben de bekliyorum. Henüz yeni sezonla ilgili bir şey konuşulmadı. Belki bu ay içerisinde belli olur, ne yapacağımız…”

Aziz dizisi 2. sezonu garanti sananlar yanıldı! 58

Murat Yıldırım’ın bu sözlerinden sonra 2. sezonu garanti olarak görmek artık mümkün değil! Oyuncular için bile muallak olan bir durum, izleyiciler açısından da can sıkıcı bir sürece dönüştü! Dizinin devam edip etmeyeceği kararı, önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Fakat iyi giden dizinin bir süredir reytinglerinin düşmesiyle durumun aleyhine değişmesi, izleyiciyi de üzen b ir gelişme oldu.

Aziz dizisi hayranları, Ramo konusunda Show TV’nin son dakikadaki yayından kaldırma kararını hatırlıyor ve Aziz dizisinin de başına böyle bir felaket gelmesinden çok korkuyor.