Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seversin dizisi gün değiştirdi, adeta kurtlar sofrasına düştü!

Seversin dizisi gün değiştirdi, adeta kurtlar sofrasına düştü!

tarafından ker_def

Seversin yeni gününde izleyicisiyle buluşuyor… Sevilen dizi pazartesi günleri yeni bölümleriyle ekrana gelecek… Yaz döneminde başlayan dizi daha önce çarşamba akşamları yayınlanıyordu.

Kanal D’nin kendi yapım firması tarafından hazırlanan Seversin dizisini beğeniyle izleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Gün değişikliği kararının diziye nasıl etki edeceği merakla bekleniyor.

Pazartesi akşamları Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı gibi çok iddialı dizilerin karşısında Seversin isimli romantik komedi hikayesi ile Kanal D’nin rekabet etmesi ise pek mümkün gözükmüyor. Adeta kurtlar sofrasına katılan Seversin dizisinin düşük bütçeli bir yapım olması önemli bir avantaj olacak gibi gözüküyor.

Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı, ekrana gelen her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan ‘’Seversin’’ 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren her pazartesi saat 20.00’de ekrana gelecek.

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de…