Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevtap Özaltun, hiç bir tehlikeyi bu kadar burunun dibinde hissetmemişti

Sevtap Özaltun, hiç bir tehlikeyi bu kadar burunun dibinde hissetmemişti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de Aralık ayında final yapan Kimse Bilmez dizisine sonradan katılan isimlerden birisi de Sevtap Özaltun olmuştu. Özlem karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 2007 yılından bu yana ekranda yer alan önemli isimler arasında bulunuyor. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Asude karakteri ile akıllara yazılan Sevtap Özaltun, koronavirüs salgını ile ilgili düşüncelerini Sabah gazetesine anlattı.

Doğanın insana karşı ne kadar üstün olduğu gördüğümüzü ifade eden oyuncu, “Hiç bir tehlikeyi bu kadar burnumuzun dibinde hissetmemiştik sanırım. Binlerce kişinin ölümüne sebep oldu çok üzgünüm bunun için elbette, fakat bir taraftan da zihnim bana her şerde bir hayır vardır inancını hatırlatıyor” diye konuştu.

Yaşadığımız bu dönemi bir kabus olarak gören Özaltun, birlik olmak gerektiğini ve doğaya karşı yaratılan tahribatın da bir şekilde telafi edilmeye başlanması gerektiğini vurguladı. Bu sürecin kendisine anı yaşamanın ne demek olduğunu da hatırlattığını ifade eden ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her an her şeyin olabileceğini hatırladım. Bu sürecin fark ettirdiği değerleri unutmayıp, zamanın ve hayatın daha fazla kıymetini bileceğim. Bu süreç bitince daha fazla gezeceğim, ertelemeden… Kıymet verdiğim, şükrettiğim her şeye, daha da sahip çıkacağıma, hayata daha da çok katkıda bulunacağıma söz verdim kendime. Ve sarılmak eylemlerin en güzeliymiş bir kez daha fark ettim. Daha sık ve daha sıkı sarılacağım bundan sonra.