Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cennet’in Gözyaşları’nın Melisa’sı Zehra Yılmaz acı gerçekle yüzleşti!

Cennet’in Gözyaşları’nın Melisa’sı Zehra Yılmaz acı gerçekle yüzleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında Kara Yazı dizisiyle oyunculuğa başlayan Zehra Yılmaz, sonrasında ise Bodrum Masalı isimli dizide Rana karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Genç oyuncu, asıl çıkış yaptığı Cennet’in Gözyaşları dizisinde ise Melisa Soyer olarak ekrana gelmişti. Aralık ayında final yapan Kimse Bilmez dizisinde Tuğçe Işık olarak izlediğimiz Zehra Yılmaz, Koronavirüs ile ilgili görüşlerini Sabah gazetesine anlattı.

Ailesinin yurt dışında yaşadığını belirten oyuncu, “Ben hiç onlara gidemeyeceğimi düşünmemiştim. Bu süreçte bununla yüzleştim, istediğim zaman gidip onları göremeyebilirmişim” diyerek hayatın bir acı gerçeğini koronavirüs sayesinde öğrenmiş oldu.

Zehra Yılmaz, daha önce tasa edip dertlendiği birçok şeyin ise boş olduğunu bu süreçte öğrendiğine değindi. İç dünyasına dönen ve hayatındaki güzel şeylere şükreden oyuncu,
para, marka eşya, iyi bir araba gibi klişelerin hepsinin anlamsız olduğuna vurgu yaptı.

Evde nasıl vakit geçirdiği konusuna da değinen oyuncu, artık bu duruma da alışmış ve şöyle diyor: “İlk günler evde ne yapacağız diye düşünürken şuan hep evdeymişiz gibi yaşamaya başladık. Ve inanıyoruz ki bu zorluktan güçlü çıkacağız. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak daha güzel günler gelecek. Kıymet bilme sürecinden geçiyoruz.”