Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde oynayan oğluna sosyal medyadan bakın ne mesaj gönderdi?

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde oynayan oğluna sosyal medyadan bakın ne mesaj gönderdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam, bir süredir bir başka heyecan yaşıyor. Futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden olan oğlu Tarık Emir Tekin, ilk oyunculuk denemelerini yaşıyor şu sıralar. Bilindiği gibi Tekin, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veriyor. Dizide her türlü hilenin, hurdanın içinden çıkan bir karakteri oynamakta.

Belalı bir tip olan Selçuk’un, dizinin son bölümünde Haluk’un oğlu çıkması ise herkesi şaşırtan bir gelişme oldu! Şevval Sam da anlaşılan oğlunun dizisini pür dikkat izleyenlerden.

Oyuncu, Yasak Elma dizisinde oynasa da çok fazla televizyon izleyen bir kişi olmadığını pek çok röportajında belirtmekte. Ancak kendi dizisini hiç televizyon izlemeyen annesi Leman Sam’a bile izletiyor. Birlikte oturup diziyi izledikleri bazı anlardan fotoğraflarını da paylaşmıştı sosyal medyadan.

Hatta Leman Sam da yine torunu için Sadakatsiz dizisini de izlediğini belirtmişti bir röportajında. Tarık Emir Tekin, her ne kadar ilk kez bir dizide oyunculuk yapsa da beğeni topluyor. Tekin’in rolünün de gittikçe artacağı, Sadakatsiz’in son bölümünden sonra daha net görülmekte.

Zira dizideki ana karakterlerden birisi olan Haluk’un oğlu çıkması, hikayede başka bir yere konumlandırıldığının da bir göstergesi. Yani sadece serseri bir adam olarak Asya’nın peşine düşmek dışında başka bir hikayesi daha oluşturuluyor.

Şevval Sam da oğlunu heyecanla izlediğini yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla gösterdi. Dizinin yeni bölümü öncesinde Şevval Sam, “Oğlum ağlatma bizi” notunu düştüğü aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde oynayan oğluna sosyal medyadan bakın ne mesaj gönderdi? 7