Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde yeni ve büyük kararlar üst üste geldi

Menajerimi Ara dizisinde yeni ve büyük kararlar üst üste geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı. Dizinin 21 Şubat Pazar akşamı 26. yeni bölümü ekrana gelecek.

Geçtiğimiz hafta Dicle ve Barış’ın öpüşme görüntülerinin barkovizyona yansıtılması büyük şok yaşatmıştı. Bu hafta iki aşığın nasıl kararlar alacakları merakla bekleniyor. Dizinin hayranları yayınlanan yeni bölüm fragmanında yeni kararların izlerini arıyor. Barış ve Dicle, aşkları konusunda ne yapacak? Nasıl kararlar alacak? Dizi hangi yöne doğru gidecek? İşte bu sorular yanıt bekliyor.

Menajerimi Ara 26. bölümde Dicle ve Barış’ın birbirlerine sımsıkı sarıldıklarına şahit olacaksınız. Barış diyor ki, “Sen bana ne demiştin, mutluluğu herkes ister ama mutsuzluğa da var mısın?”

Kıraç’a göre Dicle ile Barış meselesi iyice çığırından çıktı. Bir fotoğrafla başlayan konunun geldiği noktadan rahatsız olan Kıraç da önemli kararlar alıyor. Barış’ın artık Peri Masalı’nda oynamadığını söyleyen Kıraç, setin durduğunu Dicle’ye söylüyor.

Feris ise hamile olduğunu sakladı ama Serkan bu konuyu öğreniyor. Feris’in Dicle’ye öğüdü de çok önemli: “Hiçbir şey olmamış gibi devam et. Kimsenin seni üzmesine, ezmesine izin vermeyeceksin.”

Menajerimi Ara dizisinin 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan 26. bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.