Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam ve Cansu Dere ayrılık iddiaları da nereden çıktı?

Şevval Sam ve Cansu Dere ayrılık iddiaları da nereden çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerde oyuncuların ayrılıkları izleyiciler tarafından yoğun takip edilen bir konu… Hal böyle olunca da her türlü ayrılık haberine ilgi büyük oluyor… Bu da ortaya atılan bir dedikodunun kısa sürede gerçekmiş gibi algılanmasına neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde bu konuda iki önemli örnek yaşandı. Birisi Yasak Elma dizisiyle ilgili, diğeri ise Sadakatsiz ile ilgiliydi… Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri Yasak Elma’ya veda etti. Pazartesi günü de sette sıkıntı yaşayan ve Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy’un da bu sıkıntılar sonrası Şahika karakterinin hikayeden çıkartılmasını istemesi ile birlikte Nesrin Cavadzade’ye de ayrılık yolu gözüktü.

Ancak bir başka iddia daha ortaya atıldı. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın da yapıma veda edeceği söylentileri çıktı. Benzer bir söylenti yine Sadakatsiz isimli Medyapım dizisinde de ortaya atıldı. Bu dedikoduya göre Cansu Dere diziye devam etmeyecekti.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise köşe yazısında bu iki dedikoduyu ele aldı ve muhataplarına doğruluğunu sordu… Koloğlu, aldığı yanıtları da yazısında şu şekilde aktardı:

“Yasak Elma’da Şevval Sam ayrılacak haberleri çıkıyor. Değerli müzisyen Sarp Maden ile birlikte Sam. Projeleri varmış onun için ayrılacakmış. Sordum, “Şevval Sam diziye devam ediyor” bilgisi geldi.

Bir diğer haber de ‘Sadakatsiz’de Cansu Dere’nin üç bölüm sonra ayrılacağı… Yine sordum. “Yahu yok, nereden çıktı?” gelen cevap….”