Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde final gerçeğine hazırlanın, son umut da tükendi!

Hekimoğlu dizisinde final gerçeğine hazırlanın, son umut da tükendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, 2. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 4 Mayıs Salı günü 48. yeni bölümü yayınlanacak olan Hekimoğlu’nun bitmemesi için izleyiciler sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. Ancak artık yolun sonuna gelindi.

Hekimoğlu dizisi 50. bölümü ile birlikte Kanal D’de final yapıyor. Bir ihtimal daha var diye umutlar yeniden yeşerdi. Dizinin dijital platformda devam etmesine yönelik görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ancak küçük bir umut idi, zira böyle etkili oyuncular ve güçlü bir prodüksiyon maliyetli bir işi de beraberinde getiriyor.

Ancak ortaya çıktı ki, Hekimoğlu dizisi için dijital platformlarda ciddi bir niyet yok… Hekimoğlu, 50. bölümü ile birlikte dizi dünyasına veda edecek. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, küçük ihtimal olarak bahsettiği dijital platformda yayınlanma durumuyla ilgili son bilgileri köşe yazısında dile getirdi. Ancak beklentiler boşa çıktı.

Yapım şirketinin diziyi dijital ortamda sürdürmek için yaptığı görüşmeleri anlatan Sina Koloğlu, bir sonuç çıkmadığı mesajını da verdi.

Koloğlu, “Bir umut, dijital platform. Yapım şirketi, uzun bir süre görüşmeler yaptı. Maalesef, sonuç başarılı olamadı. Bir deneme daha yapıldı sonra diye kulağıma geldi. Sanırım yine sonuç çıkmadı. Oyuncuların başka projelerde yer alacağı haberlerini siz de duymuşsunuzdur. Bu satırları inanın yazarken zorlanıyorum. Sizin desteklediğiniz ve hani nasıl derler, bir aile olduğunuz bu ekip, hiç unutulmayacak” diyerek Hekimoğlu hayranlarına üzücü haberi verdi.

Timuçin Esen zaten TRT1’in Mevlana isimli dizisiyle görüşüyor. Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu ile anlaştı ve zaten diziden ayrıldı. Damla Colbay da hikayeye veda etti.

Hekimoğlu dizisinin 3 bölüm sonra final yapacağı gerçeğini izleyicilerin de artık kabullenmesi şart. Ancak akıllarda iz bırakan bir proje olduğu da net…

Özellikle Ateş Hekimoğlu karakterinde Timuçin Esen performansı unutulmayacaktır. Bir de Ebru Özkan ile çok iyi bir dizi çifti oldukları gerçeği de akıllara yazıldı.

Hekimoğlu dizisinde final gerçeğine hazırlanın, son umut da tükendi! 7

Hekimoğlu dizisi tutkunları son 3 bölümü de heyecan ve merakla izleyecektir. Hiç unutulmayacak bir yapım oldu ve çok da sevilen karakterler dizi dünyasına kazandırıldı. Ateş Hekimoğlu karakterinde Timuçin Esen muhteşem performansı ile yine parmak ısırttı.

Hekimoğlu, çok özel bir proje olarak akıllarda yer edinmeyi de hak etti. Sina Koloğlu, diziye veda cümlelerinde şöyle diyor: “Bazen rahatsız etti, tabuları kırdı, çokça umut verdi. Tüm ekibe istisnasız oyuncudan yönetmene, senariste, müziği yapan kardeşimize, oyunculukları ile diziye katkıda bulunanlara bu projeyi yayınlayan kanala (Kanal D) en önemlisi, onun için çırpınan siz izleyenlere teşekkürler.”