Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Yasak Elma setine uyumadan gidiyor ama yine de mutlu!

Şevval Sam, Yasak Elma setine uyumadan gidiyor ama yine de mutlu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu ve Şarkıcı Şevval Sam, her iki mesleğini de birlikte sürdürmek adına yoğun günler geçiriyor. Yasak Elma dizisinde oynadığı Ender karakteri ile her Pazartesi ekrana gelen Sam, dizinin 6. ve son sezonunda bir süre boyunca yer almayacağı haberleriyle gündeme gelmişti ancak yeni sezonu kabul etti.

Şevval Sam, yaz boyunca çok özlediği sahneye çıkarak farklı şehirlerde dinleyicileri ile buluştu, konserleriyle gündeme geldi. Yasak Elma seti devam ederken çok fazla sahneye çıkamayan Şevval Sam, yaz aylarında turne yaparak güzel ve keyifli bir dönem yaşadı.

Şevval Sam, Yasak Elma setine uyumadan gidiyor ama yine de mutlu! 8

Eylül ayında yeni sezonu ekrana gelmeye başlayan Yasak Elma’nın seti nedeniyle konserlerine ara verileceği düşünülen oyuncu, hız kesmedi! Şevval Sam, sahneye çıkmaya devam ederken aynı zamanda da sete koşturmakta!

Kimi zaman farklı şehirlerde konserler veren ve İstanbul’a dönüp hiç uyumadan sete giderek Yasak Elma’nın çekimlerine katılan Sam, bu yoğun temposunu instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçileri, sevenleri ile de paylaştı.

Şevval Sam, Yasak Elma setine uyumadan gidiyor ama yine de mutlu! 9

Her ne kadar yoğun günler geçirse de yine de sete gidip çalıştığını, bu gücü de takipçilerinden aldığı sevgide bulduğunu anlattı Şevval Sam. Rol arkadaşı Eda Ece’nin de beğeni yaptığı paylaşımda bir otel odasından fotoğrafını paylaşan Şevval Sam, “Yine otel odaları, konserler… Yine bu gece sabaha karşı dönüş… yine sete bağlanıp uyumadan çekim… Ben kara kara düşünüyor gibi durmuyorum tabii burda. Çünkü neyse ki yaptığım işi çok seviyorum ve sizlerin sevgisi her zaman çok kıymetli” meşajını paylaştı.