Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’dan Yasak Elma itirafı! Ender de gidebilir!

Şevval Sam’dan Yasak Elma itirafı! Ender de gidebilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, yarın akşam (10 Mayıs Pazartesi) ekrana gelecek olan 110. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin 4. sezonu sona eriyor. Pek çok ismin rol aldığı ve beklenmeyen gelişmelerle ayrıldığı dizi, yoluna yeni sürprizlerle devam edecek.

Dizinin sezon finali tanıtımı da yayınlandı. Finalde Hasan Ali’yi bitirmek için bir araya gelen Ender, Zehra, Kaya, Yıldız ve diğerleri plan kurarken, ilginç gelişmeler yaşanacağı da tanıtımda ortaya çıktı!

Hasan Ali’nin herkesin aynı eve toplandığı sırada bir planı devreye sokacağı ve sürpriz bir final yapılacağı da görülmekte. Bu arada diziye Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay’ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi olarak Ece Dizdar’ın katılacağı da öğrenilmişti.

Tanıtımla birlikte evin içinde kaybolan ve Kaya’nın endişeli gözlerle aradığı Ender’e ne olduğu şimdiden merak konusu. Kısa bir süre önce Ender karakterinin diziye veda edeceği konuşulmuş ancak Barış Kılıç’ın hayat verdiği Kaya’nın dönüşüyle vazgeçildiği şeklinde kulis dedikoduları çıkmıştı.

Şevval Sam'dan Yasak Elma itirafı! Ender de gidebilir! 7

Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender gider mi kalır mı bilinmez ama Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’nın bir anda diziden gitmesi, hikayede herkesin aynı şekilde gidebileceği ihtimalini de gösteriyor!

85. bölümde Talat Bulut’un oynadığı Halit karakterinin gidişini de kimse beklemiyordu. Her an her şeyin olabileceği dizide kimse de garanti değil!

Bu durumla ilgili en net açıklamayı da Şevval Sam yapıyor. TV100’e konuşan Şevval Sam, Nesrin Cavadzade’nin gidişi üzerine sorulan sorulara, bu işin bir proje olduğu ve herkesin bir şekilde hizmet ettiğini ve kimsenin de garantisi olmadığının altını çizdi.

Ender’in yeni sezonda da devam etmesi ile ilgili olarak oyuncu şunları söyledi:

“Şu anda öyle görünüyor ama ben bile değişebilirim yani. Burada iş esastır. İş temeldir. Yasak Elma diye bir konsept yaratıldı, bunun için yapımcılar, senaristler herkes elinden geleni yapıyor, biz de o işe hizmet ediyoruz. Bir noktada benim görevim de biterse, ben de bir şekilde rotamı değiştireceğim. Onlar başka biriyle devam eder. Bunlar da konuşuluyordu. Zaman içinde bunların hepsi alternatif olarak konuşuldu. Burada bir sıkıntı yok yani.”

İşte Yasak Elma sezon finali tanıtımı: