Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk, Afili Aşk’tan sonra yeniden romantik komedi dizisinde!

Burcu Özberk, Afili Aşk’tan sonra yeniden romantik komedi dizisinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Romantik komedi dizileri bu yaza yeniden damga vurmaya geliyor! Pek çok ünlü ismi buluşturan dizilere bir yenisi daha ekleniyor! Son olarak ekrana Çocukluk dizisi ile gelen Burcu Özberk, bir önceki dizisi Afili Aşk ise çok sevilmişti.

Romantik komedi sevenler için Her Yerde Sen dizisi, dikkat çeken bir yapımdı. Kanal D’de yayınlanan dizide Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul başrolde yer alıyordu. İki oyuncuyu birbirine çok yakıştıran fanları, dizinin bitmesine üzülmüştü. Özberk, o diziden sonra ekran ömrü kısa süren Çocukluk dizisinde oynadı.

2019 yılında yayınlanan ve Mart 2020’de ekrana veda eden dizinin ardından Burcu Özberk, yeniden romantik komediye dönüyor! Güney Kore dizisi “Canning Single Lady”den uyarlanacak olan dizinin Türkçe ismi henüz belli değil ama oyuncu kadrosu ortaya çıkmaya başladı!

Özberk, dizide İlhan Şen ve Burak Yörük eşlik edecekler. Burak Yörük, en son Baraj dizisinde oynamıştı. İlhan Şen ise Ramo’da dikkatleri çektikten sonra Seni Çok Bekledim dizisinde rol aldı.

Bu 3 ismi buluşturan yeni dizinin yönetmenliğini Umut Kırca yapacak. Oyunculuklarıyla beğeni toplayan bu üç ismin bir araya geleceği dizi, romantik komedi olması açısından da hayranlarına heyecan yaşatıyor.

Burcu Özberk, Afili Aşk'tan sonra yeniden romantik komedi dizisinde! 8

Medyapım ve NoDokuz Yapım’ın ortaklığında hazırlanan dizi, Fox TV’de yayınlanacak olan diziyle ilgili yeni gelişmeler var. Gazeteci Birsen Altuntaş, diziye katılan yeni isimleri aktardı. Buna göre kadroya Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Sevda Baş da dahil oldu.

Burcu Özberk, Afili Aşk'tan sonra yeniden romantik komedi dizisinde! 9

Dizide İlhan Şen Ozan’ı, Burcu Özberk Leyla’yı, Melisa Döngel Gülin’i, Burak Yörük ise Çınar’ı oynayacak. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın yazdığı yazdığı dizi için bayramdan sonra çekimlerin başlaması bekleniyor. İsmi ise henüz netleşmedi!

Konusu da özetle şöyle: Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.