Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şeyma Subaşı’nın Itır Esen yorumuna şaşıracaksınız!

Şeyma Subaşı’nın Itır Esen yorumuna şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz ay boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, boşanmanın ardından gününü gün etmiş ve adeta ‘umurumda değil’ yaklaşımı sergilemişti.

Boşanmanın kendisini etkilemediğini normal yaşantısına aynen devam ederek sergilemeye çalışan Subaşı, bir hayranının yorumunu ise “Aslında çok yoruldum” diyerek paylaşmış ve durumunun öyle olmadığını anlatmak istemişti.

Şeyma Subaşı'nın Itır Esen yorumuna şaşıracaksınız! 8

Subaşı takipçisinin kendisine gönderdiği “Herkes seni vurdumduymaz ve havası güzel sanıyor oysa sen kızına dört elle sarılmış ve içine ağlıyorsun. Hep güçlü gözükmek zorunda değilsin zaten isteyen istediğini düşünür mutlu ol” mesajının üstüne, ”Aslında çok yoruldum” yazdı.

Bu paylaşımı ile dışının farklı içinin farklı olduğunu ifade eden Subaşı, Acun Ilıcalı’nın Itır Esen ile aşk iddiası hakkında da konuştu.

Şeyma Subaşı'nın Itır Esen yorumuna şaşıracaksınız! 9

Eski eşine mutluluk dileyen Subaşı, “Sosyal medyada öyle şeyler var gördüm. Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki” dedi.

Boşanmanın ardından Fransız Dj Guido Senia ile aşk dedikoduları çıkan Şeyma Subaşı muhabirlerin aşk haberlerini sorması üzerine gülümseyerek, “Ben şu an mutluyum, başka bir şey söyleyemem” dedi.