Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı, deprem felaketi sonrası yardımlarına yenilerini ekliyor!

Acun Ilıcalı, deprem felaketi sonrası yardımlarına yenilerini ekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’in sahibi olan Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş’ta üst üste yaşanan 2 büyük deprem felaketi sonrasında yaraların sarılması için destekler sunmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı, ekibiyle birlikte ortaya koyduğu çaba ile depremin hemen ardından bölgeye 100 tır içme suyu göndermiş, ayrıca 5 milyon değerinde eşya yardımında bulunacağını duyurdu. Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent de yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı’nın desteğine teşekkür etti.

Acun Ilıcalı, deprem felaketi sonrası yardımlarına yenilerini ekliyor! 9

Ahbap Derneği aracılığı ile bu destek çabasıyla takdir toplayan Acun Ilıcalı, ayrıca sosyal medyadan İngilizce olarak bir de mesaj yayınladı.

Acun Ilıcalı, deprem felaketi sonrası yardımlarına yenilerini ekliyor! 10

Acun Ilıcalı deprem bölgesine yaptığı büyük yardım sonrası sosyal medya hesaplarından AFAD ve Kızılay’ın uluslararası hesaplarını paylaşarak yurt dışındaki bağlantılarına destek çağrısında bulundu.

Şimdi de Acun Ilıcalı, tv8 üzerinden elde edilecek reklam gelirini depremzedeler yararına kullanılması için kullanacaklarını duyurdu.

Acun Ilıcalı, deprem felaketi sonrası yardımlarına yenilerini ekliyor! 11

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ilıcalı, “Trabzonspor – Basel maçını 16 şubat Perşembe günü TV8’den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır” diyerek bir kez daha destekte bulundu.

Acun Ilıcalı’nın depremden etkilenen vatandaşlarımız için yaptığı bu yardım faaliyetleri sosyal medyada takdirle karşılandı.