Ana sayfa Dizi Fragmanları Sezon sonunda final yapması beklenen Oğlum dizisinde yeni bir şüphe!

Sezon sonunda final yapması beklenen Oğlum dizisinde yeni bir şüphe!

tarafından ker_def

Dram hikayesi olarak dikkatleri çeken ve ortalamanın altına inen reytingleriyle de sezon sonuna kadar ayakta kalabilecek bir proje olarak gözüken Oğlum dizisinde yeni bölümde yine büyük heyecan var. 13 Nisan Çarşamba akşamı ekranda yerini alacak olan dizinin bu bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Oğlum bu akşam 10. bölümüyle ekrana gelecek. Otopsi raporunun çıkmasıyla suçsuzluğuna inanan Efe, Melike ile konuşmak ister. Zeynep oğlunu da alıp Melikelerin kapısına gider. Bulut’un kafesinde Ceren’in işe başladığını öğrenen Canan stratejik bir hamle yapar.

Bu sırada Sedat ve Demet olay gününe dair daha önce fark etmedikleri bir ayrıntı ile karşı karşıya kalırlar. Bu yeni ayrıntının ortaya çıkmasından sonra artık oklar yeni bir şüpheliyi daha göstermektedir. “Oğlum” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.