Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV artık kabul etmeli, Üç Kuruş dizisinin büyük bir zaafı var!

Show TV artık kabul etmeli, Üç Kuruş dizisinin büyük bir zaafı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzasını taşıyan Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş’un daha sezonun ortasında ciddi bir ilgi azalması ile karşılaşması pek de beklenen bir durum değildi.. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç gibi iki etkili oyuncunun başrolünde yer aldığı ve aksiyon dolu bir yapımın daha güçlü reytingler alması bekleniyordu.

Sezona iyi başlayan ve ilk bölümlerde izleyicisini kendisine çekmeyi başaran Üç Kuruş, beklentiyi yüksek tutan birçok kişiyi tatmin etmeyen hikayesi ile ne yazık ki, her hafta biraz daha düşüş yaşadı. Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve muhteşem performansı ile Nursel Köse gibi önemli kadın oyuncuları da buluşturan dizi her hafta daha da düşük reytingler alıyor.

Show TV artık kabul etmeli, Üç Kuruş dizisinin büyük bir zaafı var! 8

Ay Yapım ve Show TV’nin diziyi sunarken İçerde ve Çukur’un devamının Üç Kuruş olduğunu söylemesi beklentiyi çok yükseltti. Ancak hikaye bu beklentiyi karşılayabilecek kadar güçlü ve etkili olamadı…

Oyunculuk performansları çok başarılı olsa bile, çekim kalitesi ile Çukur’u aratmayan bir ekip başarısı bulunsa da, Üç Kuruş dizisinin hikayesinin izleyicileri çok da fazla sürükleyemeyeceği anlaşıldı…

Show TV ve Ay Yapım bu gerçeği kabul etmeli.. Üç Kuruş dizisi hayal edildiği gibi, izleyicilerin beklediği gibi çok etkili ve güçlü bir hikayeye sahip değil… Bu nedenle de dizinin kemik denilebilecek ve her hafta heyecanla bekleyen kitlesi az kaldı. Bu kitle büyümediği için de dizinin düşüşü sert oldu.

Show TV artık kabul etmeli, Üç Kuruş dizisinin büyük bir zaafı var! 9

Çukur dizisinin final bölümü bile müthiş reytingler alabiliyorken, Üç Kuruş’un daha sezon ortasında havlu atma noktasına doğru yaklaşmakta olduğu gerçeğini görmezden gelmek pek de mümkün görünmüyor.

Kemik izleyici kitlesinin oluşması hikaye ile alakalı ve hikayenin gücü, gizemi ve sürükleyiciliği izleyicileri bağlayan asıl nokta… Dizinin sadık kitlesi net bir şekilde oluşmadığı için de reyting dalgalanmaları fazla yaşanıyor. Üç Kuruş sezon sonuna kadar bir şekilde devam ettirilse bile, toparlanma ihtimali azaldı.