Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Yıldırım yeni dizisi Mevlana’yı çok övdü, hayranları seti merak etti!

Kaan Yıldırım yeni dizisi Mevlana’yı çok övdü, hayranları seti merak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin dijital platformu için çekimleri yapılan Mevlana dizisi, 13. yüzyılda geçiyor ve bu proje için de çok büyük prodüksiyon yapıldı. O döneme ait bir şehir ortamı kurulurken, ayrıca hem aksesuarlar hem de kostümler için büyük bir emek verildi.

Kale Film tarafından titizlikle yürütülen dizinin başrollerinde de çok etkili isimler bulunuyor. Bülent İnal, İlker Aksum, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe, Can Nergis, Altan Gördüm, Burç Kümbetlioğlu gibi önemli isimler projede bulunuyor.

Mevlana dizisi için Konya’da çekimlerin devam ettiğini belirten Kaan Yıldırım, fırsat bulup İstanbul’a geldi ve arkadaşları Serkan Çayoğlu ve Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya geldi.

Serkan Çayoğlu’na yeni film projesi için at binme konusunda destek veren Kaan Yıldırım’ın bu konuda bir hayli iyi olduğunu da arkadaşları ifade etti.

Kaan Yıldırım yeni dizisi Mevlana'yı çok övdü, hayranları seti merak etti! 8

Mevlana dizi projesi hakkında konuşan Kaan Yıldırım, şu açıklamada bulundu: “Ben Konya’dayım zaten. Bayağı titizlikle çalışıyorum. Çok heyecan duyduğumuz bir proje. 3-4 ay daha set devam edecek. 10 bölüm kadar tamamladık, umarım güzel bir iş gelir.!

Oyuncunun açıklaması ile birlikte 2 aydan uzun süredir sette olan ekibin 10 bölümü tamamladığı ortaya çıktı. Henüz daha dizinin çekimleri devam ediyor ve yaz başına kadar da ekibin sette çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Konya’yı ekip arkadaşları ile gezdiğini ve her yerini de öğrendiğini anlatan Kaan Yıldırım, “Daha çok vakit sette geçiyor. Boş zamanlarımızda at biniyoruz. Güzel bir oyuncu ekibimiz var. Beraber yemek, sosyalleşme ile vakit geçiriyoruz. Evinden uzakta olmak zor oluyor” açıklamasını yaptı.

Kaan Yıldırım yeni dizisi Mevlana'yı çok övdü, hayranları seti merak etti! 9

Konya’nın rahat bir şehir olduğunu anlatan Kaan Yıldırım, şehrin düzlük bir yapısının olmasının da kendileri için iyi olduğunu anlattı.

Tarihi bir proje olan ve izleyicilerin de çok merak ettiği Mevlana’nın ayrıca setinde neler yaşandığı da merak ediliyor. Dizi hayranları bu kadar ünlü ismin bir araya geldiği projede, set dışında neler yaşandığını öğrenmek istiyor ama bazı sosyal medya paylaşımları dışında fazla bilgi de yok.