Ana sayfa Sosyal Medya Show TV, Aziz için heyecanı yükseltiyor ama hala beklenen açıklamayı yapmıyor!

Show TV, Aziz için heyecanı yükseltiyor ama hala beklenen açıklamayı yapmıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni dizisi Aziz’in tanıtımları kısa sürede 2 milyon izlemeyi geçti! Etkileyici senaryosu, duygu ve heyecanı yüksek sahneleriyle büyük ilgi uyandıran Show TV’nin O3 Medya imzalı yeni dizisi Aziz’in yayınlanan tanıtımları 2 milyon izlemeyi geçerek büyük bir başarı sağladı.

Dizinin, yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi olacak gibi bir hava var… Özellikle sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluştu, izleyiciler heyecanla başlama tarihini bekliyor. Show TV’de Aziz ile ilgili yoğun bir hazırlık yapılıyor. Show TV tarafından yayınlanan bültenler, görseller, videolar derken beklenti bir hayli yükseldi… Ancak hala yayın günü ve yayın tarihi konusunda bir açıklama yapılmadı.

Show TV, Aziz için heyecanı yükseltiyor ama hala beklenen açıklamayı yapmıyor! 16

Dizi hayranları bu kadar büyük beklenti yaratılan proje için bu durumun olumsuz neticelenmesinden de korkuyor. Yayın günü iyi seçilmez ise Aziz dizisi için sıkıntı olabilir. Ayrıca izleyiciler bu kadar fazla heyecanla dolup, ilk bölüm için uzun süre bekletilir ise bu da kötü bir imaj anlamı taşıyacaktır. Show TV’den Aziz dizisi için yayın tarihi konusunda açıklamanın bu zamanlarda yapılması iyi olacaktır.

Aziz’in tanıtımları büyük beğeni toplarken dijital medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bölüm tanıtımları yayınlanır yayınlanmaz “Trendler” listesine girerken paylaşılan fotoğraflar da sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu.

Show TV, Aziz için heyecanı yükseltiyor ama hala beklenen açıklamayı yapmıyor! 17

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya gibi güçlü oyuncular yer alırken onlara Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Etkileyici hikayesi ve görkemli kadrosu ile yürekler AZİZ için çarpacak.

Aziz çok yakında Show TV’de başlıyor.