Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’deki Ada Masalı dizisinde beklenen karar ortaya çıktı!

Star TV’deki Ada Masalı dizisinde beklenen karar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın dün akşam seyirciyle buluşan 18. bölümünde Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) adayı terk edişinin etkileri Poyraz (Alp Navruz) için sürerken İzmir’de bir ödül töreninde karşılaşan ikilinin birbirlerinin hayatlarından tamamen çıkma kararı aldıkları anlar, seyirciye yoğun duygular yaşattı.

Star TV’de yayınlanan ve sımsıcak hikayesiyle izleyenlerin kalbini ısıtan ‘Ada Masalı’nın dün akşamki bölümünde Haziran ile Poyraz’ın arasındaki ipler tamamen koptu. Final sahnesinde büyük bir tartışma yaşayan ikilinin öfkeli halleri herkese büyük bir şok yaşattı.

Haziran’ın yeni patronu Kutay’ın herkesten gizli ne işler çevirdiği, izleyenlerin kafasında soru işaretleri yaratırken Batu’nun (Erdem Kaynarca) masumiyetinin kanıtlanması İdil (Beril Pozam) ile olan ilişkilerindeki dengeleri alt üst etti. Tüm ada halkının önünde Batu’dan özür dileyen İdil, her şeyin düzeldiğine inanırken Batu’nun kendisi için hazırladığı intikam planı, genç kadını perişan etti.

YENİ BÖLÜMDEN ÖN İZLEME SAHNESİ İZLEYENLERLE BULUŞTU

Dizinin dün akşamki bölümünün ardından ekranlara gelen yeni bölümden ön izleme sahnesinde otelde büyük bir kavga çıkıyor. Batu’nun İdil’i oyuna getirmek için tuttuğu kızın sevgilisinin beklenmedik bir şekilde oteli basması, İdil ve Batu’nun kendilerini büyük bir kaosun içinde bulmalarına sebep oluyor. Bu komik anlar, ‘Ada Masalı’nın eğlenceli yeni bölümünden ipuçları veriyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!