Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin yapımcısı olan OJO Pictures tarafından yeni sezon için Annemizi Saklarken isimli dizi hazırlanıyor… Etkili bir hikayesi olduğu belirtilen diziye katılan oyuncuların yan yana getirilince ortaya ilginç bir tablo çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosu arasında hem genç hem de tecrübeli isimler bir arada bulunuyor. Ancak dikkat çeken en önemli detay, karakter yaratma konusunda çok başarılı olan ve derinlikli hikayelerde sıklıkla gördüğümüz isimler bu yapımda bir araya geldi. Benim Adım Melek dizisinde çok sevilen Kutsi’nin yeniden ekrana döneceği proje olan Annemizi Saklarken birbirinden önemli isimleri bir araya getirdi.

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 11

Geçen sezon Zümrüdüanka’da izlediğimiz Hatice Aslan gibi önemli bir karakter yaratma ustası da bulunuyor. Hatice Aslan, yaz döneminde Cam Tavanlar ve son olarak da Hamlet isimli yapımlarda da bulundu…

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 12

Son dönemin öne çıkan genç ve başarılı isimlerinden Hande Doğandemir, sinemaya ağırlık verdiği bir dönemin ardından yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. 2009 yılından bu yana setlerde izlediğimiz oyuncu, Güneşi Beklerken isimli projedeki Zeynep karakteri ile büyük çıkış yapmıştı. Geçen sezon Kırmızı oda ve Hükümsüz isimli dizilerde yer alan oyuncu, başarılı performansları ile son yılların dikkat çeken karakter sunumlarına imzasını atıyor.

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 13

Ece Yaşar da yeni dizisinin kadrosunda yer alan genç isimlerden birisi. 2015 yılında Kara Sevda dizisiyle parlayan oyuncu, Çukur dizisindeki Karaca karakteri ile çok popüler oldu. Ölüm Zamanı isimli dijital diziden sonra Ece Yaşar yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Oyuncu yükselen yıldızı ile Annemizi Saklarken projesinin öne çıkan güzellerinden birisi konumunda.

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 14

Yeşim Ceren Bozoğlu ise 1974 Ankara doğumlu ve bugüne kadar çok etkili performansları ile biliniyor. 1996 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birbirinden iddialı rollere hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu özellikle Yeditepe İstanbul ve Doktorlar isimli yapımlarla akıllarda kalıcı oldu.

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 15

O Hayat Benim dizisindeki Nuran performansı hala hatırlanan oyuncu, en son geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun olarak izleyici karşısına geçmişti.