Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV cin çarpmışa döndü! Oğlum dizisinin son hali kaygı veriyor!

Show TV cin çarpmışa döndü! Oğlum dizisinin son hali kaygı veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Oğlum dizisinden kötü sinyaller gelmeye başladı!
İlk 4 bölümü yayınlanan Oğlum dizisiyle ilgili hep olumlu yorumlar yaptık. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok etkileyici bir yapım olduğu bir gerçek. Ancak dizi izleyicilerinin artık ekranda bu kadar sert dramları isteyip istemediği konusu da düşünülmeli….

Yasak Elma’nın absürt komediye kaçan tarzı ile beş sezondur ekranda kaldığını ve pazartesi akşamları birincilikler bile almaya başladığını biliyoruz. Oğlum dizisi ise Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Feyyaz Duman gibi çok etkili isimlerle yola çıktı.

Show TV cin çarpmışa döndü! Oğlum dizisinin son hali kaygı veriyor! 7

Bir ailenin çocuklarının ölümü sonrasında yaşadığı ağır travmayı ekran başında izlemek herkes için kolay bir durum değil. Özellikle de çocuğu olan aileler bu tür yapımları izlerken kendi başlarına da böyle bir şey gelebileceği korkusu yaşıyor. Bu korku bazen diziyi izleme yönünde reflekse dönüşüyor ama çoğu zaman da aile empati yapmak istemediği için hemen diziyi bırakıyor.

Oğlum da Show TV adına riskli bir projeydi. İlk 3 bölümde elde edilen iyi reytingler projenin de iyi ilerleyeceğine işaret etmişti. Ancak dördüncü bölümde düşen reytingler bazı sorunlar olduğunu gösteriyor.

Dizinin hikayesinin çok sert ve acıklı olması mı izleyicileri olumsuz etkiledi yoksa bu sadece bir haftalık bir durum muydu? Bunu beşinci bölümün reytingleri gelince anlayabileceğiz.

Oğlum dizisi dördüncü bölümü ile Çarşamba akşamı tüm kategorilerde de ortalamanın altında reytingler elde edebildi. Bu ciddi bir sorun ve Show TV adına da sıkıntılı bir durumu işaret ediyor.

Tüm gruplarda günü sekizinci olarak bitiren Oğlum dizisi, Sadakatsiz’in de düşüşte olduğu bir dönemde gelen bu sonuçlar ile kafaları bir hayli karıştırmış oldu.