Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV dizisi garantiyi alınca final kararı şimdilik rafa kalktı!

Show TV dizisi garantiyi alınca final kararı şimdilik rafa kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Yalancı dizisinin düşük gelen reytinglerine rağmen yoluna devam etmesi dikkatleri çekiyor…

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin günü de değiştirildi. İlk 6 bölümü yayınlanan Yalancı dizisi cuma akşamları izleyicilerle buluşuyordu. Ancak Show TV aldığı karar ile gün değişikliğine gitti.

Birçok izleyici düşük reytingler nedeniyle Yalancı dizisinin final yapma ihtimali olduğunu biliyor. Ancak gelen bilgiler Show TV’nin Yalancı dizisi 13 bölüm yayında tutma garantisi verdiği şeklinde… Yani dizi geçen sezon Star TV’nin Akrep dizisine 26 bölüm garantisi verdiği örnekte olduğu gibi bir garantiye sahip.

13 bölüm devam edeceği artık netleşen Yalancı dizisinin, salı akşamları nasıl performans sergileyeceği de merak konusu oldu. Özellikle de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz belirsizliğinin yaşandığı şu ortamda Yalancı dizisi için salı akşamları bir fırsat doğabilir.

Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey ve Ada Masalı dizilerinin yayınlandığı Salı akşamları Yalancı dizisi kendisine bir yer açabilir ise 13 bölümden daha da fazla ekranda kalabilir.

Yalancı dizisinin 7. yeni bölümü 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Show TV ekranında yayınlanacak.