Ana sayfa Sosyal Medya Destan’ın yıldızı Ebru Şahin dizi setinde ama aklı Afrika’da kaldı!

Destan’ın yıldızı Ebru Şahin dizi setinde ama aklı Afrika’da kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hercai dizisinde canlandırdığı ‘Reyyan’ karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşayan  Ebru Şahin, yeni dizisi ‘Destan’ ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Ebru Şahin’in baş rolünde yer aldığı dizi daha ekrana gelmeden yurt dışında satıldı bile. Ebru Destan’ı bir dişi kurt gibi ekrana getirecek Destan özellikle aksiyon sahneleriyle büyük merak uyandırıyor.

Ebru Şahin yeni dizisi için yoğun bir şekilde çalışıyor ancak instagram paylaşımları ‘Oyuncunun aklı Afrika’da kaldı’ dedirtiyor.

Destan'ın yıldızı Ebru Şahin dizi setinde ama aklı Afrika'da kaldı! 10

Geçtiğimiz temmuz ayında NBA’de mücadele eden Cleveland Cavaliers takımında forma giyen milli basketbolcu sevgilisi Cedi Osman  ile Afrika tatiline çıkan Ebru Şahin sosyal medyada Afrika tatilinden pek çok fotoğraf paylaştı.

Destan'ın yıldızı Ebru Şahin dizi setinde ama aklı Afrika'da kaldı! 11

Rastalı saçlarıyla dikkat çeken Ebru Şahin’in ‘Hayat bir keşiftir’ yazarak paylaştığı fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz günlerde Kapadokya’da sevgilisinden romantik bir şekilde evlenme teklifi alan ünlü oyucu, Cedi Osman’a ‘Evet’ yanıtımı vermişti. Çift evlilik hazırlıklarına başladı.

Destan'ın yıldızı Ebru Şahin dizi setinde ama aklı Afrika'da kaldı! 12

Magazin basınında yer alan haberlere göre ünlü çift, önümüzdeki yaz aylarında yaklaşık 250 kişinin katılacağı bir düğünle evlenmeyi planlıyor. Ebru Şahin şimdiden nikahları için mekan araştırmaya başladı.

Destan'ın yıldızı Ebru Şahin dizi setinde ama aklı Afrika'da kaldı! 13

Ayrıca Cedi Osman’ın, ünlü oyuncuyla oturmak için Zekeriyaköy’den yaklaşık 6 milyon liraya ev satın aldığı, 3 Katlı lüks villanın dekorasyonuyla bizzat Ebru Şahin’in ilgilendiği de konuşulanlar arasında.