Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV reytingleri düşük olan yeni dizisi için önemli bir karar aldı!

Show TV reytingleri düşük olan yeni dizisi için önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan İçimizden Biri isimli eğlenceli dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisini başrolde buluşturan dizinin reytingleri ise düşük geliyordu.. Özellikle de pazar günü Teşkilat dizisinin başlaması ve Yargı isimli dizinin de iyi çıkışı sonrasında İçimizden Biri’nin ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı görüldü.

Bunun üzerine Show TV önemli bir karar almak durumunda kaldı. Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi “İçimizden Biri” yeni bölümleriyle artık salı akşamları izleyiciyle buluşacak. Eğlencenin ve maceranın hız kesmediği tanıtımda Adam, Havva için Hacı Hünkar’ın yeni sınavlarıyla karşı karşıya kalıyor. Adam’ın yeni görevinde başına gelecekler büyük bir heyecanla beklenirken izleyiciye eğlence dolu bir bölümün sinyalleri veriliyor.

Show TV reytingleri düşük olan yeni dizisi için önemli bir karar aldı! 7

Genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği İçimizden Biri’nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Bu isimlere eşlik eden oyuncular ise şöyle: Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün.

Artık yeni gününde izleyici ile buluşacak olan “İçimizden Biri” 4. bölümüyle 5 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de olacak. Salı akşamları Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziler öne çıkan bir performans sergiliyor. Ayrıca yaz döneminden kalan Ada Masalı ile Baht Oyunu dizileri de yollarına devam ediyor.

atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise muhtemelen Ekim ayı içinde yedinci sezona başlayacak. Salı rekabetinde İçimizden Biri dizisinin neler yapabileceği merakla bekleniyor.