Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’yü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu’nda son aşamaya gelindi!

Akın Akınözü’yü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu’nda son aşamaya gelindi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Hercai’yle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Akın Akınözü, dizinin sona ermesiyle uzun süreli bir sessizliğe bürünmüştü. Çok büyük projelerden teklif aldığı belirtilen Akınözü, bir süredir içinde bulunduğu sessizlikten çıktı ve Kaderimin Oyunu ile ekrana dönmeye karar verdi.

Akın Akınözü, Ebru Şahin’le başrolünü paylaştığı Hercai dizisiyle özellikle yurt dışında büyük bir başarı elde etmişti. Akınözü yabancı dergilere verdiği röportajlarda Türk dizi dünyasının yeni prensi olarak tanımlanmıştı.

Her ne kadar yabancı basında yer alsa da Akın Akınözü, Hercai’nin ardından herhangi bir projede yer almadı. Rol arkadaşı Ebru Şahin’in Destan isimli projede yer alırken Akınözü’nün sessizliği büyük bir meraka yol açmıştı.

Akın Akınözü'yü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu'nda son aşamaya gelindi! 7

Ancak Akınözü nihayet sessizliğini bozdu. Yakışıklı oyuncu Star TV’de yayınlanacak Kaderimin Oyunu adlı diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sefirin Kızı, Kardeşlerim gibi başarılı yapımlara imza atan yapım şirketi NGM Medya tarafından çekilecek dizide Akınözü’nün yanı sıra Öykü Karayel ve Sarp Apak da yer alıyor.

Senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kaderimin Oyunu isimli dizide tüm hazırlıklar tamamlandı geriye bir tek sete çıkmak kaldı. Yeni dizinin çekimleri için geriye sayım başladı.

Star TV’de ekrana gelecek dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor. Kaderimin Oyunu dizisi özellikle Akın Akınözü hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.