Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV dizi için final kararı aldı, Show TV ise gün değişikliği yaptı!

Fox TV dizi için final kararı aldı, Show TV ise gün değişikliği yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle yeniden buluşmaya başlayan Teşkilat dizisinin güçlü geri dönüşü diğer dizilerin felaketi olmaya devam ediyor. Geçen sezon da benzer bir durum yaşanmış ve Teşkilat yüzünden bazı diziler final yapmak durumunda kalmıştı.

Yeni sezonda Teşkilat’ın yanı sıra Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’nın çok iyi çıkış yapması, pazar rekabetini iyice zorlaştırdı. İkimizin Sırrı, İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı dizileri bu yarışta bir hayli zorlanıyor… Pazar akşamı reytinglerde Teşkilat yine birincilikler elde etti, Yargı ise çok iyi bir çıkış yaparak ikinci sıraya yerleşti.

Ancak diğer 3 dizi bu yarışta geriye düştü. Fox TV, Uzak Şehrin Masalı dizisini yayından kaldırma kararı aldı. Dizinin 3 bölümü yayınlanmıştı ve 5. bölüm itibari ile hikaye bitecek. Ancak Fox TV, Uzak Şehrin Masalı’nın gününü de değiştirdi. 7 Ekim Perşembe günü 4. bölümü yayınlanacak olan dizinin 14 Ekim günü final bölümü ekrana gelecek.

Fox TV dizi için final kararı aldı, Show TV ise gün değişikliği yaptı! 8

Teşkilat dizisi yüzünden kaderi değişen bir başka yapım ise Show TV ekranında büyük bir beklenti ile yayınlanan İçimizden Biri isimli dizi oldu… Bora Akkaş ve Özge Yağız ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi de rekabette düşük reytingler aldığı için kanal yönetimi yeni bir karar aldı.

Show TV de dizi için ilk olarak gün değişikliği kararı verdi. İçimizden Biri dizisi artık salı akşamları yayınlanacak. Dizinin 4. bölümünü 5 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da izleyebileceksiniz. İçimizden Biri için şimdilik gün değişikliği yapılarak bir süre daha deneneceği anlaşılıyor.

Fox TV dizi için final kararı aldı, Show TV ise gün değişikliği yaptı! 9

Fox TV ise pazar akşamları için Yalancılar ve Mumları isimli diziyi 3 Ekim’den itibaren izleyicilerle buluşturacak. Teşkilat ve Yargı dizilerine özellikle kadın izleyicilerin çok beğeneceği bir başka rakip gelmiş olacak.