Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV yeni dizisi için final duyurusu yaptı!

Show TV yeni dizisi için final duyurusu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni dizilerden İçimizden Biri ne yazık ki final yapacak. Pazar akşamları başlayan daha sonra düşük reytingler nedeniyle Salı günlerine alınan dizi için karar verildi.

Show TV, artık umudunu kestiği İçimizden Biri dizisini bitirme kararını aldı. Dizi için kanaldan final bilgilendirmesi yapıldı. Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi “İçimizden Biri”nin final bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için büyük emekler verildi.

Show TV yeni dizisi için final duyurusu yaptı! 7

Başrol ikilisi çok beğenildi ve birbirlerine uyumları ile de ilgi gördü. Eğlenceli bir dizi olarak öne çıkan İçimizden Biri’nin ekran ömrü ne yazık ki 6 bölüm oldu. Dizinin finalinde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. “İçimizden Biri” final bölümüyle Salı akşamı saat 22.30’da Show TV’de yayınlanacak.

Yeni fragmanda bazı detaylar bulunuyor. Adam ve Havva’nın evlendiği tanıtımda ikili ailelerinden hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşıyor. Aileleri tarafından evden kovulan Adam ve Havva’nın mücadelesi eğlenceli anlara sahne olurken ikilinin her şeye rağmen birbirinden vazgeçmediği bir kez daha görülüyor.