Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisinde büyük tartışma!

Yalancı dizisinde büyük tartışma!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yayınlanan ve düşük gelen reytingleri nedeniyle de sıkıntılı bir süreç yaşayan Yalancı dizisinde çekimler devam ediyor. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk 5 bölümü geride kaldı. İngiliz The Liar isimli yapımdan uyarlanan Yalancı dizisinde etkili oyunculuk performansları da görüyoruz. Dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen bir kitle de oluştu. Ancak bu kitlenin artması da gerekiyor.

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı’nın yeni bölümünden ilk tanıtım izleyiciyle buluştu. Mehmet Emir tarafından bir kez daha engellenen Deniz büyük bir yıkım yaşıyor. Deniz’in zor anlar yaşadığı tanıtımda Yasemin ile aralarındaki tartışma dikkat çekiyor.

Deniz, Murat ile Yasemin’in arasında ne olduğunu sorgularken duydukları karşısında şoke oluyor. Deniz ve Mehmet Emir arasındaki savaş giderek tehlikeli bir hal almaya başlarken Deniz’in bu sefer nasıl bir plan yapacağı merakla bekleniyor.

İşte Yalancı dizisinin 6. bölümünden ilk fragman:

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme aldı. Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.

“Yalancı” yeni bölümüyle 22 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de altıncı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek.