Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’de bir dizi bitti, final yapacak bir dizi daha var!

Show TV’de bir dizi bitti, final yapacak bir dizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV yaz ekranının en şanssız kalanı olmayı şimdiden garantiledi… Kış sezonundan gelen tüm dizilerine final yaptıran Show TV, yepyeni projelerle izleyicileri mes etmeyi hedefledi.. .Bu yapımlardan birisi de itfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı Kahraman Babam dizisi oldu. Mart sonunda ilk bölümü gösterilen ama düşük reytingler nedeniyle ertelenen dizi, Haziran ayında yeniden ekrana geldi.

Ancak reytingler yine çok kötü geldi ve Kahraman Babam dizisinin finali dün akşam gerçekleştirildi. 8 bölümlük macera sona ererken, Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır hayranları da dizinin erken final yapmasına çok üzüldü. Show TV’nin yaz dizilerinden ilki böylelikle ekran ömrünü tamamladı. Final olmasına çok üzülen izleyiciler, tüm ekibe teşekkür paylaşımları yaparak sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi. Dizi setinde ise ekibin “paydos’ dediği anın görüntüleri hüzünlendirdi.

Show TV’nin yazlık dizilerinden bir diğeri için de yine final kararı alındı. Cam Tavanlar isimli dizinin başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka bulunuyor. İlk 6 bölümlük performansı ile kimi izleyicileri mutlu eden, kimilerini ise tatmin edemeyen Cam Tavanlar yine reyting engeline takıldı.

Meriç Acemi’nin güçlü hikayesine rağmen, farklı konseptteki dizinin izleyici sayısı bir türlü artmadı. Başladığından bugüne düşük reytingler alan Cam Tavanlar, iş yerlerinde kadınlara yönelik yapılan ayrımcılığı öne çıkartan bir proje olarak akıllarda kalacak.

Show TV'de bir dizi bitti, final yapacak bir dizi daha var! 7

Bensu Soral dört yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine döndü ama çok da eleştiri aldı. Leyla karakterine tam oturmadığı eleştirileri alan oyuncu için sosyal medyada birçok yorum paylaşıldı. Soral’ın iyi bir sınav vermediği düşüncesi birçok dizi hayranı tarafından paylaşıldı.

Cam Tavanlar 8. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizinin 7. bölümünü 28 Temmuz Çarşamba akşamı izleyebilirsiniz. 4 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak 8.bölüm ise final olacak.