Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri atv’nin çok iddialı dizisinin kadrosunda büyük değişim yaşanıyor!

atv’nin çok iddialı dizisinin kadrosunda büyük değişim yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 18 bölüm süren Kardeşlerim dizisinin ilk sezonu müthiş bir başarı hikayesi olarak akıllarda duruyor. İyi bir çıkış yapan dizinin genç yetenekleri de kısa sürede kendilerini çok sevdirdi. Kardeşlerim’in tüm karakterlerine yönelik izleyicilerin büyük bir ilgisi var.

Dizinin ikinci sezonu öncesinde gelen bazı bilgiler hem heyecanı hem de merakı iyice artırdı. Diziden kimlerin ayrılacağı konusu bir süredir konuşuluyordu. İlk ayrılacak ismin Ayşe karakteri olması birçok dizi hayranını üzdü. Çağla Şimşek’in yeni rolünde başarılı performans göstermesine rağmen izleyiciler Ayşe karakterine tam olarak ısınamamıştı. Kimi hayranlar karakterin Asiye ile kurduğu bağ ile onu kabullenirken, kimileri ise Ömer ile aşk ihtimaline tutunmuştu.

atv'nin çok iddialı dizisinin kadrosunda büyük değişim yaşanıyor! 7

Ancak Ayşe karakteri dizinin ikinci sezonunda olmayacak. Büyük bir değişimin yaşanacağı diziye yeni karakterler katılacak. İzleyicileri yine şaşkına döndürecek bölümler bekliyor. Yeni karakterlerin isimleri netleşti ama canlandıracak oyuncular henüz belli değil.. Senaristler sıkı bir çalışma yapıyor.

Ahu Yağtu’nun hayat verdiği Suzan’ın başına bela olacak bir karakter geliyor. Berna karakteri yeni dönemin öne çıkan isimlerinden olacak. Berna’nın kızı Dora da yine ikinci sezonun sürprizlerinden birisi. Harika karakterinin halası olarak hikayeye katılacak olan Berna karakteri için güçlü bir isim arayışları sürüyor.

Ayrıca dizide Kaan ve Cemile isimli iki yeni karakter de geliyor. Bu da gösteriyor ki zaten birçok farklı karakter ile geniş bir alana yayılmış olan hikaye kurgusu daha da genişleyecek. Yeni karakterleri kimin canlandıracağı kadar hikayede kimleri etkileyeceği de merakla bekleniyor.

Bilinen şey ise Kardeşlerim ikinci sezonu ile bomba gibi bir sezon daha geçirecek. Ağustos ayının ikinci haftası sete çıkacak olan ekip, yine yoğun tempoda çalışacak ve Eylül ayı içinde de ikinci sezonun başlaması planlanıyor.