Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de bir dizi daha final yapıyor, bir başka dizisi ise başlıyor!

Show TV’de bir dizi daha final yapıyor, bir başka dizisi ise başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV dizilerinin bir bir final yapmasına hayranlardan büyük tepki var… Kanal yayındaki tüm dizilerini kaldırma kararı alarak zaten büyük şok yaşatmıştı. Arıza ilk biten yapım oldu. Ardından ise Ramo’nun gidişi derinden üzdü.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı 2 sezondur başarıyla devam eden Kuzey Yıldızı dizisine veda vaktiydi… Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisi çok başarılı performanslar ortaya koydu. Karadeniz hikayesi izleyicileri de kalplerinden yakaladı ve ortaya çok başarılı bir proje çıktı. Ancak Kuzey Yıldızı da veda eden diziler kervanına katıldı.

Sırada ise iki dizi var. Bunlardan birisi 27 Mayıs perşembe akşamı 28. bölümü ile birlikte veda edecek olan Alev Alev dizisi… Demet Evgar’ın yine muhteşem bir performans ortaya koyduğu yapım izleyicileri ile son kez buluşacak.

Sonrasında ise 7 Haziran pazartesi günü Çukur dizisinin 131. bölümü ile birlikte final yaptığına şahit olacaksınız. Show TV, 4 sezondur reytingleri altüst eden dizisine de veda edecek. Ancak kanal yeni projeler de hazırlıyor.

Show TV'de bir dizi daha final yapıyor, bir başka dizisi ise başlıyor! 7

Bu projelerden ilk fragmanı paylaşılan Cam Tavanlar oldu. Bensu Soral 4 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönüyor. Ayrıca Kubilay Aka da Çukur’daki Celasun performansından sonra yine aynı ekranda bambaşka bir karaktere hayat verecek.

Yani Show TV’de Cam Tavanlar ile birlikte yeni bir dönem başlayacak. Yeni diziler peş peşe gelecek ve izleyicilerin yeniden kanalda kalması sağlanmaya çalışılacak.

Cam Tavanlar’ın yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak Haziran ayında başlaması kesin. Fragmanlar ise iyi bir dizinin geldiğini anlatıyor.

Cam Tavanlar yakında Show TV’de başlıyor!

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

‘Cam Tavanlar’, oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.