Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinin final kararına izleyiciler isyan ediyor!

Masumiyet dizisinin final kararına izleyiciler isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Masumiyet dizisinin ömrü sadece 13 bölüm oldu. 24 Mayıs Pazartesi akşamı son kez izleyicilerle buluşacak olan proje için izleyiciler son karardan memnun değil.

Masumiyet dizisinin reytingleri de kötü değildi ama prodüksiyon maliyetleri ile gelirler arasında bir fark olduğu ve Fox TV’nin de bu nedenle diziyi devam ettirmek istemediği anlaşılıyor. Kadına şiddet konusunda farkındalık yaratan bir dizi olan Masumiyet’in hikayesi güçlüydü. Oyuncu kadrosu da çok başarılıydı. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi önemli isimler buluştu. Ayrıca Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan da çok başarılı işlere imzalarını attılar.

Hikayesi ile oyunculuk performansları ile ve yüklendiği misyon ile dikkat çeken Masumiyet’in en önemli özelliği kadına şiddet konusunda ilgili tüm tarafların hikayesinin çok ayrıntılı şekilde sunulması oldu. Bu noktada farkındalık anlamında önemli bir dizi oldu. Ancak final kararı izleyicileri çok üzdü.

Masumiyet’in final fragmanı yayınlandı ve izleyiciler de eleştirilerini sıraladı. Final olmasına çok üzüldüklerini belirten dizi hayranları, “Böyle güzel bir dizinin final yapması çok üzücü” ifadesini kullanıyor.

Reytinglerin kötü olmadığı ve neden final yaptığını anlamadıklarını ifade eden dizi hayranları, 2 bölüm için mi gün değişikliği yapıldığını da sorguluyor.

“Güzel olan her şey bitiyor. Bu kadar erken final olmamalıydı” diye mesaj bırakan hayranları, dizinin amacına ulaşamadan yayından kaldırıldığını düşünüyor.

İşte Masumiyet dizisinin 24 Mayıs pazartesi akşamı 13. final bölümü fragmanı: