Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin final kararı dizi hayranlarını derinden üzdü!

Fox TV’nin final kararı dizi hayranlarını derinden üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında büyük bir iddia ile başlayan Masumiyet isimli dizinin final kararı geldi. Şimdiye kadar 12 bölüm yayınlanan dizi, gün değişikliği yaşamış ve son bölümü de geçtiğimiz pazartesi günü ekrana gelmişti. Ancak gün değişikliğinin de diziye faydasının olmadığı reytinglerle ortaya çıkmıştı.

Masumiyet dizisi bir farkındalık projesiydi. Kadına şiddete karşı duran bir işti. Hülya Avşar,dizi çekmeyi düşünmezken, konu hem güzel hem de toplum için faydalı olunca hikayeye dahil olmadan duramadı. Serkay Tütüncü, kendi ifadesi ile böyle bir işte yer aldığı için büyük mutluluk yaşadı.

Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ yaptıkları açıklamalarla projenin ne kadar kıymetli olduğunu duyordu. Ancak dizi beklenilen yüksek ilgiyi bir türlü göremedi. Çarşamba akşamları 11 bölüm yayınlanan Masumiyet’in reytingleri orta düzeyde gitti. Yani yüksek reyting beklentisi karşılanamadı.

Ancak dizinin yüksek bir maliyeti vardı. Fox TV’nin bir misyon yüklenip de Masumiyet dizisini sürdürmesi daha akılcıl gibi durabilir ama anlaşılan farklı şartlar final durumu ortaya koydu…

Masumiyet dizisi 13. bölümü ile birlikte final yapacak. Yani dizi 24 Mayıs Pazartesi günü son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Serkay Tütüncü ile birlikte İlayda Alişan’ın da çok iyi performansı ile öne çıktığı bir yapım oldu. Masumiyet izleyicileri ise alınan karardan hiç memnun değil.

Birçok izleyici Fox TV’nin kararından rahatsız olduğunu ortalama reytingler alan bir yapımın bu kadar kolay harcanmaması gerektiğini düşünüyor ve sosyal medyada da bu yönde paylaşımları görebilirsiniz.