Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’de bir dizi final yapıyor, diğer dizi başlıyor!

Show TV’de bir dizi final yapıyor, diğer dizi başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yer alan tek dizi Şahsiyet… Puhu TV’de ilk kez 2018 yılında yayınlanan dizi, bir kez de Show TV’de izleyicilerle buluştu. 11 bölümü yayınlanan dizi toplam 12 bölüm olarak çekilmişti. Salı günü final yapacak olan Şahsiyet dizisi, son bir aydır Show TV ekranında izleyici ile buluşan tek dizi oldu.

Show TV, yeni sezon için 4 farklı dizi hazırladı. Bunlardan ilk pazar günü yayın hayatına başlıyor. İçimizden biri dizisinin ilk bölümünde neler olacağı ve nasıl reytingler elde edeceği de merakla bekleniyor… İçimizden Biri dışında kanalın hazırlıkları süren Üç Kuruş, Aziz ve Yalancı isimli dizileri de bulunuyor… Show TV’de yeni sezon 12 Eylül Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak olan İçimizden Biri dizisinin ilk bölümü ile başlayacak. Özge Yağız ile Bora Akkaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de çok dikkat çekiyor.

Show TV'de bir dizi final yapıyor, diğer dizi başlıyor! 8

Show TV’nin Süreç Film imzalı merakla beklenen dizisi “İçimizden Biri” Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor. Geri sayım devam ederken dizinin ilk bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Havva ile Adam’ın ailelerine karşı verdikleri mücadeleden kısa kesitler sunan tanıtımda Hacı Hünkar’ın Adam’a yaptığı işkence dikkat çekiyor. Adam, büyük aşkı Havva için Müslüman olurken tüm zorluklara rağmen aşklarından vazgeçmeyen ikilinin yaşayacakları büyük bir heyecanla bekleniyor.

İÇİMİZDEN BİRİ’NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Havva ile Adam; iki yıldır aşklarını gizli saklı yaşayan iki aşıktır. Ne var ki Adam artık aşkını gizlemek değil, herkese haykırmak istemektedir. Bu yüzden Havva’ya evlenme teklif eder. Yani yasak elma bu kez Havva’nın değil, Âdem’in elindedir. İki aşık, aşkları için cennetten kovulmayı göze alsa da ödeyecekleri bedelin henüz farkında değillerdir. Bir Türk ile bir İrlandalının; bir Müslüman ile bir Hristiyan’ın birbirine aşık olması, onlara göre normal olsa da bunu Adam’ın papaz olan babasına, Havva’nın hacı olan babasına anlatmak hiç kolay olmayacaktır.

Show TV'de bir dizi final yapıyor, diğer dizi başlıyor! 9

Genç aşıklar, ailelerinin neler yapabileceğini gördüğünde ise yöntem değiştirmeye karar verirler. İzin almayacak, emrivaki yapacaklardır. Fakat bu plan, başta bunu kurgulayanlar olmak üzere herkes için sürpriz bir finalle sonuçlanacaktır. Havva ile Adam, artık kendilerinin bile tahmin edemedikleri bir yola girmişlerdir. Neyi kazanıp neyi kaybedecekleri konusunda ise hiçbir fikirleri yoktur.

Yapımcılığını Süreç Film’in, genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler’in üstlendiği İçimizden Biri’nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

“İçimizden Biri” ilk bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!