Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Şamdan Plus Dergisi’ne çok özel pozlar verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Hande Doğandemir, Şamdan Plus Dergisi’ne çok özel pozlar verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, televizyon ekranlarında en son TV 8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinin 4 bölümünde ‘Nesrin’ karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca, Exxen dijital platformunda yayınlanan ‘Hükümsüz’ isimli dizide’ Filiz’ karakterine hayat veren Doğandemir, buradaki performansıyla da adından söz ettirdi.

Yetenekli oyuncu, Şamdan Plus Dergisi’nin yeni sayısının kapak yıldızı oldu. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren oyuncu iş ve özel yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda da bulundu. Doğandemir son zamanlarda ‘Anı yaşamak’ konusu üzerinde çok durduğunu anlatarak; “Tabii ki hayatımla ilgili, gelecek planlarımla ilgili her an düşünüyorum. Hayallerim, planlarım var ama içinde bulunduğumuz dünyada anı yaşamak konusunda zorlanıyorum. Bunu daha kolay yapabilmek isterdim” dedi.

Hande Doğandemir, Şamdan Plus Dergisi'ne çok özel pozlar verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu! 8

Oyuncu, mesleği ile ilgili en büyük hayalini ise şu sözlerle ifade etti; “Çok uçuk hayaller de kurabilirim. Ama en basit olarak ifade edebileceğim ve daha genel bir cevabım var. Her ne yapıyorsam hakkıyla yapabilmek ve içinde olmaktan gurur duyabilmek.”

Peki Doğandemir eğer bir gün oyunculuk yapmaktan vazgeçerse bir B planı var mı?” “Bunu hep düşünüyorum çünkü hayat bu; her zaman beklenmedik durumlar, sürprizler olabilir ya da ben başka bir hayat yaşamak isteyebilirim. Sanırım büyük şehirden kaçıp, doğa içinde üretebileceğim, yeni bir dünya kurmak isterim.”

Hande Doğandemir, Şamdan Plus Dergisi'ne çok özel pozlar verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu! 9

Doğandemir yaşam yolculuğunda nasıl bir insan olmak istediğini ise şu sözlerle ifade etti. “Hayatta büyük laflar etmemeyi öğrendim. Hayatta haksızlığa uğradıkça, haksızlığa uğrayanları gördükçe; haksızlık etmemek, yargılamamak ve anlayışlı olup affedici olmak konusunda hassasiyetiniz oluyor. Kendi adıma böyle biri olmaya çalışıyorum.”

‘Aslında insanlar beni genelde tanımadan önce soğuk ve mesafeli bulur’ diyen oyuncu. “Tanıdıkça ya da biraz zaman geçirdikçe de öyle olmadığı görülüyor. Belki eskiden daha çekingendim ama insan zamanla kendini daha rahat ifade etmeyi öğreniyor. Stresli olduğum zamanlarda sahile yürüyüşe çıkıyorum. Müzik ve deniz havası hep iyi geliyor. Bir de köpeğim Ginger ile vakit geçirmek beni en mutlu eden ve rahatlatan anlar oluyor” şeklinde konuştu.

Hande Doğandemir’in Şamdan Plus Dergisi için gerçekleştirdiği çekimin backstage görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz;